Spor 'Kazanmaya mecburuz'

'Kazanmaya mecburuz'

Paylaş
'Kazanmaya mecburuz'

Brezilya 2014'ü garantilemesine rağmen son maçında Macaristan'a gol yağdıran Hollanda'nın iki önemli oyuncusu Sneijder ve Kuyt, Türkiye karşılaşması öncesi açıklamalarda bulundu

Türkiye ile Hollanda arasında oynanacak kritik karşılaşma öncesi, Dirk Kuyt ve Wesley Sneijder, önemli açıklamalarda bulundu.

Türkiye’nin son maçlardaki performansını mucize olarak tanımlayan Fenerbahçe'nin Hollandalı oyuncusu Dirk Kuyt, "Fatih Terim göreve gelmeden önce takım ölüydü, üzerine de toprak atmışlardı" dedi. Maçın Şükrü Saracoğlu'nda oynanacağını ve ateşli bir atmosfer olacağını anımsatan Kuyt, "Her maç öncesi istiklal marşı okunuyor. Taraftarın Kadıköy’de bizi hoş karşılayacağını düşünmüyorum. Bizim statta kale arkaları çok dik. Oradan sıkı bir tezahürat geleceğini düşünüyorum. Statta locam var. Çocuklarım da büyük olasılıkla bu maçta olacak. Neyse ki locanın kilidi var!” şeklinde esprili bir yaklaşımda bulundu.

Sahaya kazanmak için çıkacaklarını belirten tecrübeli oyuncu, "Daha önce de söylemiştim. ‘sizin için bir şeyi yapabiliriz’ dedim, o da Macaristan’ı yenmek. Gerisi Türkler’in elinde. Türkler, Dünya Kupası’na gitmeyi çok istiyor" dedi.

"BENİ KOLAY AFFEDECEKLERİNİ SANMIYORUM"


Türkiye için "Ya hep ya hiç" mücadelesi olacağını belirten Galatasaray'ın Hollandalı oyuncusu Wesley Sneijder de, "Bu seviyede kimse kimseye hediye vermez" dedi. Sneijder, "Herkes kendi gücüyle kazanmalı. Bizim de kazanmak için bir nedenimiz var. Dünya kupası finalleri için çekilecek kurada 1. torbada yer almak istiyoruz. Bunun için kazanmak istiyoruz. Şu da bir gerçek ki bizi bir cehennem bekliyor. Ancak şu da var; Eğer Brezilya yolunu Türkler’e kapatırsam, beni kolay kolay affedeceklerini sanmıyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı