Türkiye (Son Dakika) Kazaya giden ambulans kaza yaptı

Kazaya giden ambulans kaza yaptı

Paylaş
Kazaya giden ambulans kaza yaptı

Çanakkale'de, trafik kazasında yaralanan bir yaya için olay yerine giden ambulans, kavşaktaki ışıklarda otomobille çarpıştı. Kazada 4 kişi hafif şekilde yaralandı

Özbek Rampası Mevkii’nde bir otomobilin yayaya çarptığı ihbarı üzerine, saat 22.00 sıralarında Harun Yurter yönetimindeki 17 YE 365 plakalı ambulans harekete geçti.

Haberin Devamı

116 Kavşağı’na sireni açık giren ambulansla, yeşil ışıkta harekete geçen Abdullah Gürer’in yönetimindeki 17 FD 838 plakalı otomobil çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle savrulan otomobil önce orta refujdeki trafik işaret levhalarına, ardından karşı şeride geçip bir apartmanın bahçe duvarına çarparak durabildi.

Kazada ambulans şoförü Harun Yurter, sağlık görevlileri Hilal Erdem, Sude Demir ve otomobil sürücüsü Abdullah Gürer hafif şekilde yaralandı. Yaralılar Çanakkale Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı.

OTOMOBİLİN GAZLI OLMASI KORKUTTU

Otomobilin gazlı olması ve çevreye gaz kokusunun yayılması üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri otomobile köpük sıkarak herhangi bir yangın ihtimaline karşı önlem aldı. Kaza nedeniyle trafiğe kapatılan yol yaklaşık 1 saat sonra tekrar açıldı.

Haberin Devamı

Bu arada ambulansın gittiği kazada yaralanan ismi öğrenilemeyen yaya ise gelen başka bir ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

DHA