Bilim - Teknoloji Keçilerden bir zafer daha!
Paylaş
Keçilerden bir zafer daha!

Goat Simulator mobil dünyaya merhaba dedi; sadece altı gün sonra bakın ne oldu...

Yapımcısı Coffee Stain Studios'un bile ciddiye almadığı ama piyasa çıktığı günden beri bir dizi rekora imza atmayı başaran Goat Simulator, tam gaz yoluna devam ediyor.

Resmen bitmemiş ve içi hatalarla dolu olan oyunda, tıpkı GTA gibi ucu açık haritalarda, gönlümüzce geziyor, ortalığı birbirine katabiliyoruz. Tabii tüm bunları yaparken bir keçiyi kontrol ediyor olmak bambaşka sonuçlar doğuruyor. Kısa sürede PC kullanıcılarının gönüllerinde taht kurmayı başaran Goat Simulator hızını alamayıp, 17 Eylül itibariyle hem Andoroid, hem de iOS cihazlar için de kullanıma açılmıştı. 4.99 dolardan satışa çıkan oyun, mobil platformda da yapacağını yaptı ve açıklanan rapora göre ilk altı günde 100.000 adet satmayı başardı.

Ortalama bir mobil oyundan biraz daha fazla fiyata sahip olan Goat Simulator'un kısa sürede bu kadar çok satış yapması başlı başına bir sürpriz. Hal böyle olunca oyunun hayranları firmayı yeni güncellemeler için sıkıştırmış bulunuyor ama Coffee Stain Studios'dan gelen açıklaya göre ne yazık ki yapımcı ekip herhangi bir güncelleme planlamıyor. Goat Simulator'un mobil ekibinin an itibariyle sorun yaratan yazılım hatalarını giderdiğini beyan eden Coffee Stain, aldıkları sonuçlar doğrultusunda, önümüzdeki haftalarda ne yapıp yapamayacaklarını göreceklerini belirtti.

Resimlerle: E3 2014'ün bomba oyunları!

Kaynak: CHIP Online

Haberin Devamı