Türkiye (Son Dakika) Kedinin başını kopardılar, patilerini kesip derisini yüzdüler

Kedinin başını kopardılar, patilerini kesip derisini yüzdüler

Paylaş
Kedinin başını kopardılar, patilerini kesip derisini yüzdüler

Eskişehir'de, sahiplendiği kediyi önce bıçaklayan sonra da damacanayla kafasını ezerek öldüren üniversiteli vahşetinin ardından Türkiye şimdi de kedinin başını koparıp, patilerini kesen ve derisini yüzen kişi ya da kişileri konuşuyor

İzmir'in Narlıdere ilçesi Sahilevleri Mahallesi’nde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, bir kedinin başını gövdesinden ayırıp, patilerini kestikten sonra derisinin bir bölümü yüzdü. Bölgede oturanlar vahşet karşısında şoke oldu.

Haberin Devamı


Çiğli ilçesinde bir komiser yardımcısının beylik tabancasıyla sokak köpeğine ateş edip yaralaması ve Edirne’de de bir kişinin bekçi köpeğini pompalı tüfekle öldürmesi ardından, hayvanlara karşı uygulanan bir vahşet de Narlıdere İlçesi Sahilevleri Mahallesi’nde ortaya çıktı.

ZANLILAR TESPİT EDİLEMEDİ


Sahilde gezen çevre sakinleri, bir kedinin başının gövdesinden ayırılıp, patileri kesildikten sonra derisinin bir bölümünün yüzüldüğünü fark etti. Çevre sakinleri durumu polise bildirirken, sokakta yaşadığı sanılan kedinin vahşice katledilmesi tepki çekti. Kediye zarar veren kişi ya da kişiler ise tespit edilemedi.

ÜNİVERSİTELİ GENCE 3 YIL HAPİS CEZASI VERİLMİŞTİ

Eskişehir'de sahiplendiği kediyi bıçakladıktan sonra vahşice ezerek öldürdüğü ileri sürülen ve görüntüleri sosyal paylaşım sitesinde yayınlanan üniversite öğrencisi Mustafa Can Aksoy, 3 yıl hapse çarptırıldı. Vicdanına dayanarak cezayı verdiğini belirten hakim cezada indirim ve erteleme yapmadı

DHA

Haberin Devamı