Keles Keles'te semt pazarı, bereket duasıyla açılıyor

Keles'te semt pazarı, bereket duasıyla açılıyor

Paylaş
Keles'te semt pazarı, bereket duasıyla açılıyor

Keles'te semt pazarı, bereket duasıyla açılıyor

Orhan BOZDEMİR/KELES,(Bursa),(DHA)- BURSA'nın Keles ilçesinde cuma günleri kurulan pazarda tezgah açan esnaf, müftülüğün görevlendirdiği din görevlilerin ettiği duanın ardından satışa başlıyor.
Bursa'nın Keles ilçesinde cuma günleri kurulan pazarda tezgah açan esnaf, müftülüğün görevlendirdiği Din görevlilerin ettiği duanın ardından satışa başlıyor. Keles Müftülüğü ve Belediye tarafından ilk kez başlatılan uygulama kapsamında yapılan bereket duası “Allah’ım! Bize helâl rızık nasip ederek bizi haramlardan koru! Lûtfunla bizi Sen’den başkasına muhtaç etme “Ey kapıları açan Allah’ım! Bize en hayırlı kapıyı aç! “Allah’ım, bizi bağışla, bize merhamet et, rızânı kazandıracak işler yaptır, bize âfiyet ve hayırlı rızık ver.” Allah’ım: Eğer rızkımız semada ise onu indir Yerde ise onu çıkar Uzak ise onu yakınlaştır Yakın ise onu kolaylaştır Az ise onu çoğalt Çok ise bereketlendir Amin ve-l Hamdü lillahi Rabbil Alemin” olarak son buluyor.
Keles Belediyesinde dua eden din görevlisinin yanında Belediye Başkanı Mehmet Keskin, Belediye çalışanları ve Belediyeye gelmiş olan vatandaşlar katılıyor. Dışarıda hoparlörden duayı duyan pazarcılar ise el açarak duaya amin diyor.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı