Kemer Kemer Belediyesi'nden sağlık hizmeti

Kemer Belediyesi'nden sağlık hizmeti

Paylaş
Kemer Belediyesi'nden sağlık hizmeti

Kemer Belediyesi'nden sağlık hizmeti

KEMER, (DHA) - KEMER Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, ilçedeki yaşlı, hasta ve ihtiyaç sahiplerine ücretsiz sağlık hizmeti veriyor.

Kemer Belediyesi sağlık ekipleri, vatandaşlara ücretsiz sağlık hizmeti veriyor. Belediye ekipleri talepleri doğrultusunda 5 kişiyi hasta nakil ambulansıyla Kemer Devlet Hastanesi'ne götürürken, 2 vatandaşa da evinde pansuman hizmeti verdi. Evde sağlık ve bakım hizmetleri kapsamında 3 kişiyi tıraş eden ekipler, 2 vatandaşa hasta yatağı, 1 vatandaşa da tekerlekli sandalye temin etti. Belediye bünyesindeki bütün birimlerin ecza dolaplarını kontrol eden ekipler, ecza dolaplarının içerisindeki malzemelerini de yeniliyor.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, "Yaşlı ve hasta vatandaşlarımızı hasta nakil ambulansıyla tedavileri tamamlamaları için Antalya ve Kemer'deki çeşitli hastanelere sevkini yapıyoruz. Hasta vatandaşlarımızın ulaşım sıkıntılarını çözmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Evde bakım hizmetlerimizi aksatmadan aralıksız yerine getiriyoruz. Vatandaşlarımıza sağlıkları açısından bir nebze de olsa katkımız oluyorsa bundan mutluluk duyarız. 'Önce sağlık' düsturu ile hareket ediyoruz. Bu kapsamda da belediyedeki bütün birimlerimizin ecza dolaplarını ve içerisindeki malzemeleri yeniliyoruz. Tüm hastalarımızın biran önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı