Magazin Kemer Seda Sayan ile coştu

Kemer Seda Sayan ile coştu

Paylaş
Kemer Seda Sayan ile coştu

Antalya'da Kemer Belediyesi tarafından düzenlenen 8'inci Kemer Kültür ve Sanat Festivali sona erdi

Festivalin finalinde mini bir elbiseyle sahneye çıkan şarkıcı Seda Sayan, büyük ilgi gördü. Kemer Ahmet Erkal Spor Tesisleri’nde düzenlenen 8’inci Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali, Aydın ve Seda Sayan konserleriyle sona erdi. Rus dansçı kızların nefes kesen danslarıyla konserine başlayan Aydın, izleyenlerin arasına girerek onlarla birlikte şarkılarını seslendirdi.

Rus bir dansçı kızı önce göbeğinden, sonra dudağından öpen Aydın, ardından gözlüğünü ve kemerini çıkartarak seyircilere attı. Kemer ve gözlüğü almak için birbiriyle yarışan hayranlarına Aydın, "Merak etmeyin hepsini çıkartacağım" diyerek espri yaptı. Gecenin finalinde ise sahneye şarkıcı Seda Sayan çıktı. Transparan bir elbise tercih eden Sayan, eski ve yeni şarkılarını seslendirdi.

Sahneye çıkardığı ’Gizem’ adlı genç kızla bir süre oryantal dans yapan Seda Sayan, izleyiciler tarafından uzun süre alkışlandı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Sayan, hayranlarına coşkulu anlar yaşattı. Gecenin sonunda Kemer Belediye Başkanı MHP’li Mustafa Gül, festivale destek veren sponsor firmalara birer teşekkür plaketi verdi.

DHA

Haberin Devamı