Kemer Kemer'de ATSO Eğitim ve Sanat Merkezi'nin temeli atıldı

Kemer'de ATSO Eğitim ve Sanat Merkezi'nin temeli atıldı

Paylaş
Kemer'de ATSO Eğitim ve Sanat Merkezi'nin temeli atıldı

Kemer'de ATSO Eğitim ve Sanat Merkezi'nin temeli atıldı

KEMER, (DHA) - ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ve Kemer Belediyesi iş birliğince Kemer'e yapılacak olan ATSO Eğitim ve Sanat Merkezi'nin temel atma töreni yapıldı.
Kemer Yeni Mahalle'de 1011 metrekarelik alana yapılacak merkezin temel atma törenine, Kemer Kaymakamı Yücel Gemici, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ATSO Başkanı Davut Çetin, Kemer Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ramazan Ergel, Kemer Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz, Kemer Belediye Başkan Yardımcıları Emin Gül, Baki Yalın ve Gülsüm Bal, Kemer Belediyesi meclis üyeleri Ferhan Fidan ile İsmail Aka, ATSO Meclis Başkanı Süleyman Özer, ATSO Başkan Yardımcıları Mustafa Atılgan ile Cihangir Deniz, ATSO yönetim kurulu üyeleri Mustafa Ayanoğlu ile Mücahit Turgut, ATSO Meclis Üyesi Bülent Güllü, Kemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bolat Ünsal, Kemer Turizmci ve İş Adamları Derneği (KEMİAD) Başkanı Rıza Sönmez ve davetliler katıldı.
Kaymakam Gemici, Belediye Başkanı Topaloğlu ve ATSO Başkanı Çetin, butona basarak merkezin temelini attı. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, eğitim ve sanat merkezinin temelini atmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi. ATSO tarafından yapılan binanın tamamlanmasından sonra anahtar teslim olarak Kemer Belediyesine verileceğini anlatan Başkan Topaloğlu, "Merkezin içerisinde müzik, tiyatro, halk oyunları ve meslek edindirme kursları olacak. Eğitim varsa, gelecek var" dedi.
ATSO Başkanı Çetin ise şunları söyledi:
"Projemizin Kemer'e ciddi anlamda faydası olacak. Kemer Belediyesi ile eğitim ve sanat anlamında beraber çalışacağız. Kültür olmadan ekonomi de gelişmiyor. Bu şiardan yola çıkarak Kemer'e böyle bir eser kazandırmak istedik. Geçen ay protokolü imzalamıştık. Yer tahsisi için Kemer Belediyesine teşekkür ediyorum."
Kemer Kaymakamı Gemici de Kemer'e güzel bir proje kazandırmalarından dolayı Başkan Topaloğlu ve ATSO Başkanı Çetin'e teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı