Kemer Kemer'de çevre düzenleme çalışması

Kemer'de çevre düzenleme çalışması

Paylaş
Kemer'de çevre düzenleme çalışması

Kemer'de çevre düzenleme çalışması

KEMER, (DHA)- ANTALYA'nın Kemer ilçesinde belediye ekipleri merkez ve mahallelerin çevresini güzelleştirme çalışmalarını sürdürdü.

Kemer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Çamyuva, Göynük, Tekirova ve Arslanbucak mahallelerinde çevre düzenleme çalışması yaptı. Çamyuva Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Caddesi ve İnönü Caddesi'ni birleştiren kavşaklarda peyzaj, Alperen Atabey Parkı etrafında parke taşı döşeme ve çiçeklendirme çalışmaları yapıldı.

Göynük Mahallesi'nde yol ve kaldırım üzerinde bulunan çiçekliklerin bakım, tadilat ve çiçek dikimini de yapan ekipler ara sokak ve caddelerde vatandaşların ve araçların geçişini engelleyen ağaç ve bitki dallarını budadı. Tekirova Mahallesi'nde de yeşil alanlarda ve parklarda çim biçme işlemleri yapıldı.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, "Vatandaşlarımızın yanı sıra ilçemize gelen yerli ve yabancı misafirlerimize daha ferah ve görsellik açısından daha güzel mekanlar sunmak için çalışmalarımız devam ediyor. Bir yandan parklardaki bakım ve onarımları giderirken, bir yandan da kavşaklarda ve refüjlerde çiçeklendirme çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Kemer'imiz hizmetin en iyisine layıktır. Bunun için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı