Kemer Kemer'de Enduro ve ATV Şampiyonası

Kemer'de Enduro ve ATV Şampiyonası

Paylaş
Kemer'de Enduro ve ATV Şampiyonası

Kemer'de Enduro ve ATV Şampiyonası

Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA)- TÜRKİYE Enduro ve ATV Şampiyonası'nın 3. ayak yarışı Antalya'nın Kemer ilçesinde 9-10 Kasım'da gerçekleştirilecek.

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) yarış takviminde yer alan Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası'nın 3. ayak yarışı, uzun bir aradan sonra Kemer'in eşsiz doğasında yapılacak. Sezonun üçüncü mücadelesi 9-10 Kasım tarihlerinde Kemer Enduro Motosiklet Kulübü'nün ev sahipliğinde Kemer Belediyesi'nin destekleriyle düzenlenecek. Yarışlar 10 Kasım Atatürk'ü Anma Yarışı kapsamında organize edilecek.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer'in motor sporları kapsamında adeta bir merkez haline geldiğini söyledi. Başkan Topaloğlu, motosiklet yarışlarının Kemer'e her anlamda katkısı olduğunu belirterek, "Kemer'de yapılan Sea To Sky Enduro Motosiklet Yarışları'nın Kemer'e katkısı belli. Sadece bu yarışla değil bütün motor sporlarını ve organizasyonlarını Kemer'de yapmak isteriz. Kemer, dünyanın incisi konumunda. Buraya gelen sporcular, doğayla denizin iç içe olduğu bir coğrafyada yarışıyor. İlçemizde yapılacak olan Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası'nın 3. ayağında birçok güçlü sporcuyu ağırlayacağız. Bu Kemer'in tanıtımına da büyük katkı sağlıyor. Yarışlarda tüm sporculara başarılar diliyorum" dedi.

Yarışların magazin startı 9 Kasım Cumartesi günü saat 13.00'de Kemer Saat Kulesi önünden verilecek.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı