Kemer Kemer'de öğrenciler fidan dikti

Kemer'de öğrenciler fidan dikti

Paylaş
Kemer'de öğrenciler fidan dikti

Kemer'de öğrenciler fidan dikti

Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA) - TARIM ve Orman Bakanlığı tarafından başlatılan 'Geleceğe Nefes Ol' fidan dikimi kampanyası kapsamında Kemer ilçesinde protokol üyeleri ve öğrenciler fidan dikti.
Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından düzenlenen, gelecek nesillerin çevre bilinciyle yetişmesi ve daha yeşil bir Türkiye için 81 ilde eş zamanlı yapılan fidan dikimi, Kemer'de de gerçekleştirildi. 'Geleceğe Nefes Ol' temalı fidan dikimi etkinliği, Kemer ilçesinde Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde düzenlendi.
Etkinliğe, Kemer Kaymakamı Murtaza Dayanç, Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ramazan Ergel, İlçe Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz, İlçe Sahil Güvenlik Komutanı Ulvi Gören, İlçe Milli Eğitim Müdürü Veli Kaya, İlçe Müftüsü Recep Balaban, daire müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Okul bahçesinde 60 defne, 60 da keçiboynuzu fidanı diken öğrencilere protokol üyeleri de eşlik etti. Etkinlikte konuşan Kaymakam Dayanç, ağacın öneminin herkes tarafından bilindiğine dikkat çekerek, “Ağaçlandırma işini tabana yaymak gerekiyor. Çocuklarımıza ağaçların önemini daha iyi anlatmamız lazım. İnşallah bu fidan dikimi bir farkındalık oluşturur. Hep birlikte ağaç sevgisini çocuklarımıza aşılayacağız" dedi.
Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ise etkinliğin, gelecek nesillere daha yeşil bir Türkiye bırakabilmek açısından çok önemli olduğunu söyledi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı