Kemer Kemer'de Öğretmenler Günü kutlandı

Kemer'de Öğretmenler Günü kutlandı

Paylaş
Kemer'de Öğretmenler Günü kutlandı

Kemer'de Öğretmenler Günü kutlandı

Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA)- KEMER Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Öğretmenler Günü'nü meslektaşlarıyla kutladı.

Göynük Mahallesi'ndeki bir otelde Kemer Belediyesi tarafından düzenlenen programa, Başkan Necati Topaloğlu'nun yanı sıra Kemer Cumhuriyet Savcısı Filiz Sarkaya, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ramazan Ergel, İlçe Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Veli Kaya, meclis üyelerimiz öğretmenler ve aileleri katıldı.

Başkan Topaloğlu, program öncesi tüm öğretmen ve aileleriyle selamlaşarak kısa bir sohbet etti. Programda sanatçı Füsun Sovuksu, güçlü sesiyle davetlilere güzel bir akşam yaşattı. Sanatçı Sovuksu'nun seslendirdiği şarkılara zaman zaman eşlik eden öğretmenler, gönüllerince eğlendi.

Başkan Necati Topaloğlu'nun öğretmenliğini yapan Ünal Yurtçu- Yonca Yurtçu, programın onur konukları oldu. Başkan Necati Topaloğlu, kendisinin 27 yıl öğretmenlik yapması ve bugüne kadar elde ettiği başarılı kariyerinde söz sahibi olan öğretmen Ünal Yurtçu- Yonca Yurtçu çiftini sahneye davet etti. Öğretmenlerinin elini öperek çiçek veren Başkan Topaloğlu, kendisine verdikleri emeklerden dolayı Yurtçu çiftine teşekkür etti.

Topaloğlu'nun öğretmenliğini yapan Ünal Yurtçu, "Üretimde sınır tanımayan bir Necati Topaloğlu vardı. Göynük denildiği zaman kimse bilmezdi. Ama Türkiye'de değer bulan bir Göynük inşa etti. Şimdi de aynı duygularla Türkiye'nin en önemli yerleri arasında olan Kemer'e değer katacaktır. Yolu açık olsun" dedi.

Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, öğretmeni Yonca Yurtçu ile Zeybek oynadı. Başkan Topaloğlu ve öğretmeni davetlilerden büyük alkış aldı.

Programda konuşan Necati Topaloğlu, 24 Kasım'ın Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün başöğretmenliği kabul ettiği gün olduğunu söyledi. Öğretmenlik mesleğinin ne kadar zor olduğunu çok iyi bildiğini anlatan Topaloğlu, "Öğretmenliği icra ederken ne kadar zor şartlarda çalıştığınızı biliyorum. Çünkü ben de 27 yıl bu kutsal mesleği yaptım. Severek yaptım. Geleceğimizin teminatı öğrencilerin iyi bir gelecek elde edebilmesi için emek harcıyorsunuz. Hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Belediye olarak eğitime her türlü desteği vermeye devam edeceklerini aktaran Başkan Topaloğlu, öğretmenlerden, her gün bir öğrencinin kendisi yerine başını okşamalarını istedi. Program sonrası Necati Topaloğlu, programa katılan öğretmenlere teşekkür ederek, günlerini tebrik etti.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı