Kemer Kemer'de Uluslararası Tiyatro Festivali

Kemer'de Uluslararası Tiyatro Festivali

Paylaş
Kemer'de Uluslararası Tiyatro Festivali

Kemer'de Uluslararası Tiyatro Festivali

ANTALYA, (DHA) - KEMER Belediyesi ve Filiz Bağımsız Devletler Topluluğu Eğitim Kültür Yardım ve Dayanışma Derneği işbirliği ile düzenlenen Kemer Uluslararası Tiyatro Festivali başladı. 3 gün devam edecek festivalde ücretsiz 5 oyun sergilenecek.

Kemer Belediyesi ve Filiz Bağımsız Devletler Topluluğu Eğitim Kültür Yardım ve Dayanışma Derneği işbirliği ile düzenlenen 1. Kemer Uluslararası Tiyatro Festivali başladı. Kemer Uluslararası Tiyatro Festivali'ne katılan Rusya, İsveç, Macaristan, Polonya, Danimarka ve Bulgaristan'dan Rusça konuşan 70 tiyatrocu, Cumhuriyet Meydanı'nda toplanarak Atatürk Anıtı önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra Liman Caddesi boyunca kortej yürüyüşü yaparak Kemer Belediyesi ana hizmet binası önünde gelen oyuncular, sanata ve sanatçıya verdiği destek için Kemer Belediyesi'ne ve Başkan Mustafa Gül'e teşekkür etti.

ÜCRETSİZ 5 OYUN SERGİLENECEK

Festival hakkında bilgi veren Filiz Bağımsız Devletler Topluluğu Eğitim Kültür Yardım ve Dayanışma Derneği yöneticisi Elana Romanavskaya, “Kemer Belediyesi'nin desteğiyle 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nü böylesine anlamlı ve uluslararası bir etkinlikle kutluyoruz. Festivalimiz kapsamında 22 Mart'ta bir oyun, 23 ve 24 Mart tarihlerinde 2'şer oyun gösterimi olacak. Kemer Belediyesi Kültür Salonu'nda ücretsiz ve halka açık olarak sergileyeceğimiz oyunlarda Türkçe çeviri de yapılacak" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı