Kemer Kemer'e bakım ve çevre düzenlemesi

Kemer'e bakım ve çevre düzenlemesi

Paylaş
Kemer'e bakım ve çevre düzenlemesi

Kemer'e bakım ve çevre düzenlemesi

KEMER, (DHA)- ANTALYA'nın Kemer ilçesinde belediye ekipleri park ve refüjlerde bakımın yanı sıra kaldırım, refüj, yağmur suyu drenajı ve yol yapım çalışmaları yaptı.

Kemer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Çamyuva Mahalle girişi ve Deniz Caddesi üzerinde bulunan yeşil alanlarda bakım çalışması yaptı. Ağvalı Mehmet Paşa ve Mehmet Akif Ersoy Parkı, Adnan Menderes Parkı, Hürriyet Caddesi 59. Sokak ve Dumlupınar Caddesi 74. Sokaktaki parklarda da çalışma yapan ekipler Tekirova Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde yabani ot temizliği ile ağaç budama işlemlerini de tamamladı.

Beycik İlkokulu'nun bahçesindeki çimlerin biçimi ve park alanındaki oyun gruplarının altına kum takviyesi yapan ekipler, Göynük ve Beldibi mahallelerinde de parklarda ve refüjlerde budama, çim biçme çalışmalarını bitirdi.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de Ahmet Erkal Spor Tesisleri'nde yapımı devam eden halk eğitim ve etüt merkezinde çalışmalarını sürdürdü. Göynük Mahallesi Kurtuluş Caddesi'nde 23 metre genişliğinde 1000 metre uzunluğundaki kaldırım, refüj, yağmur suyu drenajı ve yol yapım çalışmalarını devam ettiren ekipler, Arslanbucak Mahallesi'nde dere ıslah çalışmaları yaptı.

Kemer Belediyesi'nin kendi ürettiği beton blok büzlerle yol yapım çalışmalarını hızlandıran ekipler, Ulupınar Mahallesi Alasini mevkisinde de yolların yapım işlerini sürdürdü. Ekipler öte yandan, Arslanbucak Mahallesi'ndeki Kur'an kursunun iç ve dış cephe boyama işini de tamamlayarak, halkın kullanımına kazandırdı.

Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, "Belediyemizin tüm ekipleri Kemer için gecesini gündüzüne katarak çalışmaya devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, ilçe genelinde çalışmalarına hız kesmen devam ediyor. Yeni yollar, kaldırımlar, refüjler yaparak halkımızın hizmetine sunacağız. Ayrıca Ahmet Erkal Spor Tesisleri'nde eğitime destek vermek amacıyla halk eğitim ve etüt merkezinin yapım çalışmaları da devam ediyor. En kısa zamanda bütün çalışmalar tamamlanacaktır. Amacımız sadece Kemer'e ve halkımıza hizmet etmek" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı