Kemer Kemer'e beton santrali ve kilitli taş üretim fabrikası

Kemer'e beton santrali ve kilitli taş üretim fabrikası

Paylaş
Kemer'e beton santrali ve kilitli taş üretim fabrikası

Kemer'e beton santrali ve kilitli taş üretim fabrikası

KEMER, (DHA) - KEMER Kuzdere mahallesindeki beton santrali ve kilitli taş üretim fabrikası yapım çalışmasında sona yaklaşıldı.

Kemer'de 1400 metrekare kapalı alan içerisinde 2 idari ofis, yemekhane, tuvalet, duş ve soyunma odaları bulunan beton blok ve parke taşı üretim tesisinin çevre düzenlemesi ile yağmur suyu drenaj hattı çalışması büyük ölçüde tamamlandı.

Çalışmaların sona ermesiyle Kuzdere mahallesindeki tesisin, yeni alana taşınacağı ve kapasitesinin artırılacağı bildirildi. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kuzdere Mahallesindeki mevcut beton fabrikasını Kemer Yeni Sanayi Sitesinin yan tarafına taşıdıklarını hatırlattı. Bina yapımının tamamlandığını belirten Başkan Topaloğlu, "İçerisine makinelerimizi taşıyoruz. Yaklaşık bir ay sonra bunlar da bitmiş olacak. Daha modern ve ekipmanları onarılmış taş fabrikası ve beton santrali oraya taşınacak. Daha fazla kapasiteyle taş ve beton üreteceğiz. Kuzdere halkımız, fabrikamızı yeni yerine taşıdıktan sonra mevcut yerdeki fabrikanın çıkardığı gürültüden de kurtulmuş olacak" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı