Magazin Kenan Işık sağlık durumu nasıl? İyileşti mi? Komadan çıktı mı?

Kenan Işık sağlık durumu nasıl? İyileşti mi? Komadan çıktı mı?

Paylaş
Kenan Işık sağlık durumu nasıl? İyileşti mi? Komadan çıktı mı?

4 yıl önce spor salonunda saunadan çıkarken ayağı kayıp kafasına darbe alan Kenan Işık komaya girmişti. Bu nedenle Zaman zaman gündeme gelen ünlü sunucunun sevenleri, Işık'ın sağlık durumu hakkında bilgi almak istiyor. Son olarak ise ilginç bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre, Kenan Işık'ın hayati fonksiyonlarının normale döndü.

Bugün Kenan Işık hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı. Sözcü gazetesinin haberine göre Kenan Işık'ın hayati fonksiyonlarının normale döndü. usta sanatçının durumunun iyiye gittiği ve komadan çıktığı belirtildi.

Haberin Devamı

KENAN IŞIK SAĞLIK DURUMU NASIL?

Kenan Işık'ı Bodrum'da bulunan yazlığının balkonunda fotoğraf ve videolarla görüntüleyen ancak, videoları basınla paylaşmak istemeyen yazlık sakinleri, Işık, hakkında sevindirici açıklamalar yaptı. Görgü tanıklarının iddiasına göre, Kenan Işık'ın sol tarafının felçli olduğu, ayakta duramadığını ve yürüyemediğini söylediler. Ancak bir kişinin yardımı ile hareket edebildiğini söyleyen görgü tanıkları, Kenan Işık’ın sağlığının iyi olduğunu, ailesi ve akrabaları ile balkonda oturduğunu ve zaman zaman aile için konuşmalara gülerek karşılık verdiğini gözlemlediklerini belirttiler.

KENAN IŞIK, 29 AĞUSTOS’DA AİLESİYLE BİRLİKTE BODRUM’DAN İSTANBUL’A DÖNDÜ

Kenan Işık’ın yazlıktan komşusu olan görgü tanıdıkları “Kenan Bey, bitkisel hayattan çıktı, ailesiyle beraber yaz ayını Bodrum’da geçirdi ve 29 Ağustos, tarihinde Bodrum’da bulunan evinden ayrılarak İstanbul’a döndü” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı