Magazin Kenan Işık'ın son durumu nasıl? Komşuları anlattı

Kenan Işık'ın son durumu nasıl? Komşuları anlattı

Paylaş
Kenan Işık'ın son durumu nasıl? Komşuları anlattı

2014 yılında geçirdiği talihsiz kaza sonrası hayatını makinelere bağlı olarak devam ettiren tiyatrocu-sunucu Kenan Işık'ın sağlık durumunu merak edenler için sevindirici haber geldi

Kenan Işık, 2014'ün mart ayında gittiği spor salonunda saunadan çıkarken ayağının kayması sonucu yere düşerek başını çarpmıştı.

Haberin Devamı

Çarpmanın ardından Amerikan Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alınan Kenan Işık 3,5 saatlik operasyonun ardından yoğun bakım servisinde tedavi altına alınmıştı.

Daha sonra Kenan Işık'ın tedavisine Almanya'da devam edilmeye başlanmıştı.

En son İstanbul'daki evinde tedavisine devam edilen yürüyemeyen ve konuşamayan Kenan Işık'tan iyi haber geldi.

29 AĞUSTOS'TA BODRUM'DAN İSTANBUL'A DÖNDÜ

Kenan Işık'ı Bodrum'da bulunan yazlığının balkonunda fotoğraf ve videolarla görüntüleyen, ancak videoları basınla paylaşmak istemeyen komşuları, sunucu hakkında sevindirici açıklamalar yaptı.

Sözcü'de yer alan habere göre, sadece bir kişinin yardımı ile hareket edebildiğini söyleyen komşuları, Kenan Işık'ın sağlığının iyi olduğunu, ailesi ve akrabaları ile balkonda oturduğunu ve zaman zaman konuşmalara gülerek karşılık verdiğini gözlemlediklerini belirttiler.

Haberin Devamı

Kenan Işık'ın yazlıktan komşuları ''Kenan Bey, bitkisel hayattan çıktı, ailesiyle beraber yaz ayını Bodrum'da geçirdi ve 29 Ağustos'ta Bodrum'da bulunan evinden ayrılarak İstanbul'a döndü'' ifadelerini kullandı.

KENAN IŞIK KİMDİR?

Kenan Işık, 1 Ekim 1947'de Malatya'da dünyaya geldi. Devlet Demiryolları'ndan emekli bir memur çocuğuydu. İlkokulda müsamerelerden başlayarak tiyatroya yöneldi ve piyeslerde başrol aldı. Ortaokuldayken Malatya Halkevi'nde amatör tiyatro yapmaya başladı. Ankara'da liseyi okurken Meydan Sahnesi'ne girdi. 17 yaşında profesyonel tiyatrocu olan Kenan Işık, Gazi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu.

Kenan Işık 1972'de Devlet Tiyatrosu sanatçısı oldu. Onlarca oyun yazdı, sahneye koydu. Oyuncu, yazar, yönetmen ve seslendirme sanatçısı olarak 30'un üzerinde ödül aldı. Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmenliği yaptı.

Dadı dizisi, Hanımın Çiftliği, Sızı, Süper Baba, Sıcak Saatler, Yeşil Işık gibi filmlerde rol alan Kenan Işık, 'Kim Beş Yüz Bin İster?' yarışma programıyla daha da tanınan bir isim oldu.

Evli olan Kenan Işık, 2 çocuk babası.