Spor Kenan Sofuoğlu: Favori benim

Kenan Sofuoğlu: Favori benim

Paylaş
Kenan Sofuoğlu: Favori benim

Dünya Supersport Şampiyonası'nda sezonun ilk koşusu olan Avustralya yarışını kazanan Kenan Sofuoğlu, "Yarışmada sezonun favorisi olduğumu gösterdim" dedi

Uluslararası Motosiklet Federasyonu (FIM) tarafından düzenlenen ve 13 ayaktan oluşan Dünya Supersport Şampiyonası’nın ilk yarışmasında zafere ulaşan Kenan Sofuoğlu sezona birincilikle başladığı için mutlu olduğunu söyledi. "Geçen yıl yaşadığım şanssızlıkları geride bıraktım" diyen milli motosikletçi, şöyle konuştu:

"Sezona başlarken kafamızda soru işaretleri vardı. Bu sene anlaştığım Kawasaki Deltafen Lorenzi takımı da durumumun nasıl olacağını bilmiyordu. Avustralya yarışını kazanarak soru işaretlerini giderdim.

Birincilik benim kadar takımım için de iyi oldu. Rakiplerimi çok rahat bir şekilde geçebildim. İlk yarışı kazanmak sezon için umut veriyor. Sezona başlamadan nerede olduğumu bilmiyordum. Yarışmada sezonun favorisi olduğumu gösterdim.

Bu liderliği sezon boyunca sürdürmek istiyorum." Kenan Sofuoğlu, Kawasaki takımının da yarışma sonuçlarından memnun olduğunu dile getirerek, "Kawasaki güçlü bir takım. İyi bir uyum sağladık ve başarıyı da birlikte kovalayacağız" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı