Magazin 'Kenan'la Zeynep gibi olmayalım'

'Kenan'la Zeynep gibi olmayalım'

Paylaş
'Kenan'la Zeynep gibi olmayalım'

Fahriye Evcen'den evlilik resti...

Fahriye Evcen, sevgilisi Özcan Deniz’e, Kenan İmirzalıoğlu-Zeynep Beşerler ilişkisini örnek gösterip ültimatom verdi. İmirzalıoğlu ile Beşerler’in bir türlü evlilik kararı alamadığı için ayrıldığını ima eden Evcen, “Biz Kenan’la Zeynep gibi olmayalım” dedi.

Haberin Devamı

ALTI YIL BÜYÜK AŞK YAŞAYIP AYRILDILAR

Yine yeni yeniden! Fahriye Evcen ile Özcan Deniz, 3 yıllık ilişkileri boyunca 4’üncü kez ayrılıp barıştı... Evcen son barışmanın ardından sevgilisi Deniz’e ilginç bir örnekle evlilik konusunda ültimatom verdi. 6 yıl büyük aşk yaşayan Kenan İmirzalıoğlu ile Zeynep Beşerler çiftinin, bir türlü evlilik kararı alamadıkları için ayrıldıklarını belirten Fahriye Evcen net konuştu:

“BİZ ONLAR GİBİ OLMAYACAĞIZ!”

Bizim ilişkimizin sonuda öyle olmasın. Biz Kenan’la Zeynep gibi olmayalım.” Fahriye Evcen’in artık ilişkilerine resmiyet kazandırmak istediğini açık bir dille ifade etmesi karşısın da şaşıran Özcan Deniz, sevgilisine, “Sen merak etme, biz onlar gibi olmayacağız” diyerek evlilik sinyali verdi. Yakın dostları, ikilinin evlilik konusunu artık daha ciddi konuştuğunu söylüyor.

Haberin Devamı