Dr. Haydar Dümen Kendi haline bırakın
HABERİ PAYLAŞ

Kendi haline bırakın

Cinsellikte nasıl kadının orgazm derdi varsa, erkek de sertleşme sorunu yaşıyor. Ama erkeklerde durum biraz farklı. Çünkü cinsel organ söz dinlemez. Endişelenir, başarılı olamam korkusu yaşarsanız problem gelir sizi bulur. En iyisi onu kendi haline bırakın her şey yoluna girsin.

Başaramadım

20 yaşındayım. Bir hayat kadınıyla ilişkiye girmek istedim ama 30 dakika geçmesine rağmen olmadı. Alkol almıştım. Alkolün etkisi olabilir mi? Ya da kadının isteksiz olmasından olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, her ikisi de olabilir. Bu gibi kararlar için ortam uygun değil. Bir bakıma erken boşalma yaşamayacaksın gibi bir haber veriyorsun. İleride bu da senin lehine olur. Şimdilik söylediklerinden anlamlı bir yorum yapamıyorum. Yani keyfine bak.

Haberin Devamı

Büyütücü kullansam?

20 yaşındayım, 1.76 boyundayım. Kilom 75. Penisim 11 santim. Ne yapmam lazım? Büyütücü ilaç kullansam faydası olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir ilacın faydası yok. Bunu herkes beynine kazısın. 11 santim penis iyidir, eşini mutlu eder. Ama yavrum biraz kilon var. Kasık yağların penisin boyunu 1-2 santim örtüyor olabilir. Kilo alma, hiçbir sorunun yok.

Hamilelik riski var mı?

Kız arkadaşımla adeti bittikten 3 gün sonra ilişkiye girdik. Prezervatif kızın vajinasında kaldı. Doktora gittik ve yumurtlama dönemi olmadığı için riskin olmadığını söyledi. Test yapalım mı yoksa bekleyelim mi?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir şey olmayacak, doktor doğru söyledi. Teste falan gerek yok, keyfine bakın, dikkatli olun. Dibini görmediğiniz suya balıklama atlamayın.

Vajinamı beğenmiyorum

27 yaşında kızım. Sevgilimin yanında soyunamıyorum. Memelerim küçük ve vajinam çirkin. Çok utanıyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Sevgili yavrum, vajina kadında cinsel birleşmenin yapıldığı kanaldır. Cinsel organın dıştan görülen tüm bölümlerine vulva denir. Yani sen vulvanı beğenmiyorsun. Erkekler sizin sandığınız gözle bakmıyor. Memelerinin küçüklüğüne gelince; çocuğun olunca zaten büyüyecek.

Sertleşmiyor

29 yaşındayım. Sabahları ve güzel bir kadın gördüğümde ereksiyon oluyorum ama ilişkide olmuyor. En son bir hayat kadınıyla ilişkiye girdim. Penisimin tam sertleşmediği için zevk alamadım. Ne yapmam gerekiyor?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, hayat kadınlarından aldığın sonuç doğal. Çünkü ortam iyi değil. Mastürbasyona ağırlık verdiğini sanıyorum. Ondan uzaklaş. Haftada 1-2 yapabilirsin. Flörtle işe başla. Penisine kafanı takma. Çünkü hem gizemli bir organdır hem çok nazlıdır. ‘Acaba sertleşecek mi?’ diye düşündüğünde hemen o emre uyar gibi sertleşme potansiyeli zayıflar. Sen kendi bildiğini, o kendi bildiğini okursa bir süre sonra organ kendini toplar.

Erken boşalıyorum

19 yaşındayım, erken boşalıyorum. Girdiğim her ilişkiden boş dönüyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, çok erkekte var. Düzelecek. Onu tedavi ediyoruz. Ama bu yaşta değil. Evlilik koşulları olduğu zaman tedavisi var.

Sevgilim gebe mi?

Kız arkadaşımla iç çamaşırlarımız üzerimizdeyken ilişkiye girdik. Vajinasına boşaldım ama gebe kalmış olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, yok. Ama yok diye şımarıp gözü kara bodoslama dalmayın. En azından olduğunuz yerde kalın.

Haberin Devamı

Boyu yeterli mi?

Cinsel organım 11 santim. Daha önce ilişkiye girdim. 1 ay sonra evleneceğim. Eşimi mutlu edebilir miyim? Bir de erken boşalıyorum.

CEVAP

Değerli okurum, penisinin boyu eşini mutlu eder. Erken boşalman da çözülür. Doğru tıpış tıpış nikah masasına. Evlilik cüzdanını aldıktan 2 ay sonra erken boşalma konusundaki mailini bekliyorum.

Üzerine boşaldım

8 aydır kız arkadaşım var. İlişkiye girdim ve üzerine boşaldım. Sevgilim hamile kalırım diye çok korkuyor. Acaba zarı bozuldu mu?

CEVAP

Değerli okurum, kandan söz etmediğine göre kızlık zarı bozulmadı. Bana göre hamile de kalmadı. Gerisi sizin dikkatinize ve hayatınızı yorumlamanıza bağlı.

Rüyalarım çok tuhaf

21 yaşındayım. Kız arkadaşım benimle yakınlaştı. Çok heyecanlandım. Rüyamda tuhaf şeyler görüyorum. Neden böyle?

CEVAP

Değerli okurum, ‘aç tavuk kendini darı ambarında görür.’ Doyumsuzluklarını rüyaların tamamlıyor. Heyecan potansiyeli, yüksek güvensizlik de söz konusu olabilir. Ama bunlara alışmanın zamanı. Şu kız arkadaşını kaçırma. Duygusal ağırlıklı bir dostluk kur. Arkadaşlığın şöyle 6 ay sürsün. Kızların psikolojisini böylece öğrenirsin.

Hamile miyim?

22 yaşında kızım. Sevgilim içime boşaldı. Adet günümün üzerinden 23 gün geçti. Test negatif çıktı. Hamile olabilir miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, teste ve bana göre hayır. Ama binde bir de olsa sürpriz olabilir.

Hemen sertlik bitiyor

20 yaşındayım, 3 ay önce yabancı bir kadınla birlikte oldum. Bu ilişkiden penisim sertliğini kaybediyor. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, kafana taktığın için böyle oluyor. Kendi kendine sorun yaratıyorsun. Elbette kuşkuların, korkuların ve stresin olduğu yerde cinsel organın da performansı düşer. Bu da sorun değildir. Öyle olması gerekir. Üzerine gitme. Doktora ihtiyacın yok.

BÖYLE SORU YOK!

Zımba gibiyim

33 yaşındayım ve zımba gibiyim. Ben kendimi bildim bileli sekse çok düşkünüm. Halimden memnunum. Ama beraber olduğum kadınlar çok şikayetçi. Bu durumda ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, şu ata “Dur” de, dizginlerini ele al. Atın üzerinden in, onu bir çayıra sal. Yat bir ağaç gölgesine, bak dünyaya. Hayallere dal, şiirler oku. Ruhunu yaşının olgunluğu ile doku. Dünya seks cenneti değil. Kadınlar senin oyuncağın hiç değil. Onların da ruhu var. Neredeyse uzaya uçacaksın. Orada da birilerini arayacaksın gibi geldi bana. Bak bir nasihatım var. Evlen, çocuğun olsun. 70 yaşına gelince kalbin torunlarının sevgisiyle dolsun. Doğru yol budur.

GÜNÜN SORULARI

35’liklere bayılıyorum

20 yaşındayım, 30-35 yaş arası kadınlara karşı inanılmaz ilgi duyuyorum. Çünkü çok tecrübeli olduklarına inanıyorum. Ne yapmalıyım?

Değerli okurum, sakın ha. Böyle bir yanlışa adım atma. Kendini bu kadar ucuza satma. Tecrübeli kadın seni ne yapsın? Tecrübeyi, tecrübeliden öğrenmiştir. Sen ise aceminin cahili. Kadın bakıp görecek halini, kapıda bulacaksın kendini. Sana öyle bir laf söyleyecek ki ne olduğunu şaşıracaksın. Yavrum, hiç unutma, önceden yediğin hurmalar, ertesi gün bir yerlerini tırmalar.

Karım ilgi göstermiyor

15 yıllık evli çiftiz. Ama karım artık bana ilgi göstermiyor, sarılmıyor. Beni istediğini belli etmiyor. Onu nasıl eski haline döndürürüm?

Değerli okurum, karının eski haline gelmesi zor. Örneğin; erken boşalman vardır. Duygusal hazırlık yapmıyorsundur. Her şeyi yatak sporuna bağlıyorsundur. Ön sevişmeyi es geçiyorsundur. Kadın tenini ve ruhunu bilemiyorsundur. Fantezilere kapalısındır. Zaman zaman eşinle yaşamı bölüşmek aynı şeye gülmek, aynı şeyle mutlu olmak gibi sosyal yaşamınız kısırdır. Bir düşün bakalım, sonra konuşalım.

GÜNÜN SÖZÜ

Sevgi okyanusta gemi gibidir. Dümen her zaman sizin elinizde değildir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder