Türkiye (Son Dakika) Kendini yakmaya çalışan kadın konuştu

Kendini yakmaya çalışan kadın konuştu

Paylaş
Kendini yakmaya çalışan kadın konuştu

Diyarbakır'da dün akşam saatlerinde cadde ortasında üzerine benzin dökerek, kendini yakmaya çalışan İ.B. (24), İHA'ya kan donduran iddialarda bulundu

Türkiye genelinde özellikle kadınlara yönelik faaliyet yürüten ve hayat kadınlarına yönelik projeleri olan bir sivil toplum kuruluşunun Diyarbakır şube başkanı olan S.K. isimli şansın 19 yaşındayken kendisine tecavüz ettiğini ileri süren İ.B., aynı şahsın şimdi de kendisine zorla fuhuş yaptırdığını iddia etti.

Diyarbakır’ın en işlek yerlerinden olan merkez Yenişehir ilçesi Gevran Caddesi’ne dün akşam saatlerinde elinde benzin şişesiyle gelerek, soyunan ve benzini üzerine dökerek, kendini yakacağını söyleyen ancak polisin uzun uğraşı sonucu bu eylemi başarısızlıkla sonuçlanan İ.B., İHA’ya kan donduran açıklamalarda bulundu.

İ.B., Türkiye genelinde kadına yönelik çalışmalar yürüten ve hayat kadınlarına yönelik projeleri olan bir sivil toplum kuruluşunun Diyarbakır şube başkanlığını yapan S.K. adlı şahıs ile 19 yaşındayken bir arkadaşı aracılığıyla tanıştığını belirterek, S.K.’nin kendisine tecavüz ettiğini iddia etti.

Bunun ardından hayatının değiştiğini ve 2 ay boyunca S.K.’nin kendisini evlenme vaadiyle kandırdığını ifade eden İ.B., “Beni kandırdığını anlayınca kendisini bana tecavüz ettiği gerekçesiyle şikayet ettim. Ancak olayın üzerinden 2 ay geçmesi ve kanıt bulunmaması nedeniyle şikayetten bir şey çıkmadı” dedi.

Haberin Devamı