Türkiye (Son Dakika) Kendisini bu hale getiren eşinden şikâyetçi olmadı

Kendisini bu hale getiren eşinden şikâyetçi olmadı

Paylaş
Kendisini bu hale getiren eşinden şikâyetçi olmadı

Adana'da yaşayan 27 yaşındaki Murat Çiçin, geçen 12 Şubat'ta kendisiyle barışmak istemeyen 2 çocuğunun annesi eşi Gamze Çiçin'i (27), sokak ortasında boğazına bıçak dayayıp öldüresiye dövdü. Mahkemeye çıkan zanlıdan karısı şikayetçi olmadı, Murat Çiçin serbest kaldı

Adana'da yaşayan 27 yaşındaki Murat Çiçin, 12 Şubat'ta kuma getirdiği için evi terk etikten sonra kendisiyle barışmayan eşini sokak ortasında 30 dakika boyunca döverek tanınmaz hale getirdi.

Haberin Devamı

10 yıllık evliliği boyunca kendisini aldattığı için tartıştığı eşi Murat Çiçin'den sürekli dayak yiyen Gamze Çiçin, 11 ay önce üzerine kuma getirilince baba evine gitti.

Eşinin üstüne getirdiği kumayı da dövdüğü için terkedilen Murat Çiçin, eski eşini işyerinden çıkarken bir akrabasıya birlikte bıçakla rehin alıp yarım saat boyunca sokak ortasında dövdü. Hastaneye kaldırılan genç kadının ise burnunun kırıldığı, kafasına ağır darbe aldığı tespit edilirken iki gözü de morarıp kapandı.

ŞİKAYETÇİ OLMADI, TAHLİYE OLDU

Tutuklanan sanık, "Cep telefonuyla biriyle konuşuyordu. 'Kiminle konuşuyorsun?' diyerek elinden telefonu aldım. Tartışma sırasında birlikte yere düştük. Bıçağı kendimi yaralamak için çıkarmıştım" dedi.

Gamze Çiçin de "Çocuklarımla mağduruz. Tahliyesini istiyorum" diyerek şikâyetçi olmadı. Mahkeme, suç vasfının değişmesi ve delillerin toplanmış olması gerekçesiyle Çiçin'i tahliye etti.

Haberin Devamı