Gündem Kendisini reddeden eski yengesini öldürdü

Kendisini reddeden eski yengesini öldürdü

Paylaş
Kendisini reddeden eski yengesini öldürdü

Fatih'te bir adam, dayısının eski eşini, kendisiyle evlenmeyi reddettiği için sokak ortasında vurdu

İstanbul Fatih'te bir kadın sokak ortasında öldürüldü. Dayısının eski eşi Suzan Yılmaz'ı, kendisiyle evlenmediği için vurduğu iddia edilen Naim Y. kayıplara karıştı.

Haberin Devamı

Fatih Arpa Emini Mahallesi’nde saat 12.00 sıralarında meydana gelen cinayet iddialara göre şöyle gelişti:

Naim Y., dayısından bir yıl önce ayrılan 35 yaşındaki Suzan Yılmaz’la evlenmek istediğini söyledi. Naim Y.,'yi uzun zaman reddeden Suzan Yılmaz, aile büyükleri Şevki Yılmaz’ı da yanına alarak Arpa Emini Mahallesi Kaleiçi Parkı’nda Naim Y. ile buluştu.

Şevki Yılmaz gençleri konuşup anlaşmaları için yalnız bıraktı. Bu sırada Naim Y., bir yıldır sürdürdüğü evlilik teklifini yineledi. Ancak genç kadının, "Dayınla yıllarca evli kaldım seninle olmaz" cevabı Naim Y.’ı çılgına çevirdi.

GÖĞSÜNE VE BAŞINA ATEŞ ETTİ

Gözü dönen aşık, belindeki silahı çekerek Suzan Yılmaz’ın önce göğsüne daha sonra da başına ateş etti. Suzan Yılmaz aldığı kurşun yaralarıyla hayatını kaybederken, Naim Y. koşarak olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri ve Cumhuriyet Savcısı yaptıkları incelemenin ardından Suzan Yılmaz’ın cesedini otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderdi. Olay yerinde 9 milimetre çapında iki boş kovan bulan polis ekipleri kaçan Naim Y.’ı yakalayabilmek için operasyon başlattı.

Haberin Devamı

Öte yandan cinayeti duyarak olay yerine gelen Suzan Yılmaz’ın yakınları sinir krizleri geçirdi.

İsmail AKTAŞ/İSTANBUL, (DHA)