Türkiye (Son Dakika) Kendisini ve sevgilisini kilitlediği evi ateşe verdi!

Kendisini ve sevgilisini kilitlediği evi ateşe verdi!

Paylaş
Kendisini ve sevgilisini kilitlediği evi ateşe verdi!

Mersin'de 28 yaşındaki Ünal Armut, tartıştığı sevgilisi 26 yaşındaki Hülya Aydoğan ile kendisini kilitlediği evi ateşe verdi. Polis kapıyı kırıp Armut ile Aydoğan'ı yanmaktan kurtardı

Olay, 8 Temmuz'da merkez Akdeniz ilçesi İhsaniye Mahallesi meydana geldi. İddiaya göre, Hülya Aydoğan, 5 yıldır birlikte yaşadığı sevgilisi, akaryakıt istasyonunda pompacı Ünal Armut'un teyzesinin kızıyla evlendiğini öğrendi. İddiaya göre Aydoğan, "Neden böyle yaptın?" diye sorduğu sevgilisi Armut ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ünal Armut, genç kadını önce dövdü, sonra da evi ateş verdi. Genç kadın yanan evden çıkmaya çalışırken, alkollü olduğu öne sürülen Armut, hem kendisi dışarı çıkmadı hem de sevgilisinin çıkmasına izin vermedi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis, kapıyı kırarak girdiği evde Aydoğan ile Armut'u yanmaktan son anda kurtardı. Yangın ise itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken Ünal Armut ifadesinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

ALKOL ALIP EVE GELİYORDU


Armut'un sürekli alkol aldığını belirten Hülya Aydoğan, bir dönem ayrıldıklarını annesinin yanına taşındığını belirterek, "İçip içip annemin evine geliyor bağırıyor, ölümle tehdit ediyordu. Aileme zarar gelmesin diye tekrar birlikte olduk. Geçen yıl yaralama suçundan 5 ay cezaevinde yattım. Bana hiçbir şey söylemeden gitmiş teyzesinin kızı ile resmi nikahla evlenmiş. Kendisine neden böyle bir şey yaptığını sordum. Alkol aldıktan sonra gece benimle kavga etmeye başladı. Beni darp ediyordu. Beni rehin aldı, ardından evi benzin döküp yaktı. 'Alevlerin içerisinde yanarak ölmek istemiyorum' diyerek bağırdım. Bu sırada polis kapıyı kırıp beni de onu da kurtardı" dedi.

Mustafa İNSAN / MERSİN (DHA)

Haberin Devamı