İzmir Kent'te Sanat Söyleşileri'nde mikrofon komedyenlerdeydi

Kent'te Sanat Söyleşileri'nde mikrofon komedyenlerdeydi

Paylaş
Kent'te Sanat Söyleşileri'nde mikrofon komedyenlerdeydi

Kent'te Sanat Söyleşileri'nde mikrofon komedyenlerdeydi

İZMİR'in Karşıyaka ilçesindeki her hafta perşembe günleri düzenlene Kent'te Sanat Söyleşileri'nde bu hafta mikrofon komedyenlerdeydi. Komedyen ve oyuncu Yüksel Ünal ve Onur Gökçek'in konuk olduğu etkinliğe katılan keyifli anlar yaşadı.

Karşıyaka Belediyesi iştiraki Kent A.Ş. tarafından düzenlenen; şehre rengini, ruhunu ve neşesini yeniden kazandıran ve her hafta perşembe günü saat 19.00'da Bostanlı Güzel Sanatlar Parkı'nda yapılan Kent'te Sanat Söyleşileri'ne ilgi büyük oldu. Komedyen ve oyuncu Yüksel Ünal ve Onur Gökçek'in konuk olduğu söyleşiyi Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay da izledi. Mini stand-up havasında geçen söyleşide komedyenler; oyunculuktan, komedyenlerin sorunlarından, yaşadıkları olaylardan ve komedyenler için yapılması gerekenler ile birçok konuya değindi. Söyleşide Yüksel Ünal'ın kendisi gibi oyucu Onur Gökçek için yazdığını söylediği şiirini okuduğu sırada, izleyiciler kahkahalara boğuldu. Söyleşinin sonunda Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay katılımcılara çiçek takdim etti. Söyleşi, pandemi kuralları çerçevesinde önlemler alınarak gerçekleşti.

'KARŞIYAKA KÜLTÜRE SANATA HER ZAMAN DUYARLI'

Söyleşinin sonunda konuşan Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay "Başlattığımız güzel bir geleneğe bu haftada da devam ediyoruz. Açık havada, kimsenin kimseyi tehlikeye sokmadığı bir ortamda; sanat, ülke gündemi, belki de biraz siyaset konuşarak dertleşeceğiz. Biliyorsunuz Karşıyaka kültüre, sanata her zaman duyarlı. Onur Gökçek'i yakından takip ediyoruz. Çok yetenekli bir komedyenimiz. Söyleşiye katıldığı için teşekkür ediyorum" dedi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı