Antalya Kepez Belediyesi kısıtlamada 7/24 görev başında

Kepez Belediyesi kısıtlamada 7/24 görev başında

Paylaş
Kepez Belediyesi kısıtlamada 7/24 görev başında

Kepez Belediyesi kısıtlamada 7/24 görev başında

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi, 29 Nisan Perşembe akşamı saat 19.00'da başlayıp, 17 Mayıs Pazartesi günü saat 05.00'e kadar sürecek kesintisiz sokak kısıtlamasında her türlü acil durum ve ihtiyaç taleplerini karşılamak için 7/24 görev başında olacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bir araya gelen kabine toplantısından, tam kapanma kararının çıkmasının ardından Kepez Belediyesi, ilçedeki vatandaşların hizmet açısından mağduriyet yaşamaması için bir dizi önlem aldı. Pandeminin başladığı 2020 Nisan ayından itibaren koronavirüse karşı etkin mücadele sürdüren Kepez Belediyesi ekipleri, 29 Nisan Perşembe akşamı saat 19.00'da başlayıp, 17 Mayıs Pazartesi günü saat 05.00'e kadar sürecek kesintisiz sokak kısıtlamasında 7/24 görev başında olacak. Ekipler, ilçe sakinlerinin her türlü acil durum ve ihtiyaç talepleri için hazırda bekleyecek.

KİM, YARDIM ÇAĞRILARINA CEVAP VERECEK

Kepez İletişim Merkezi (KİM), 7 gün 24 saat ilçe sakinlerinden gelen yardım çağrılarına cevap verecek. KİM, 65 yaş üstü, kronik hasta, engelli, ihtiyaç sahipleri başta olmak üzere, tüm Kepezlilerin gözü kulağı olacak. Vatandaşlar taleplerini belediyenin 0 242 310 58 58 ile 0 555 024 07 07 nolu Watsapp hattından KİM'e bildirebilecek. Sokağa çıkma kısıtlamasında Kepez Belediyesi'nin 'Mobil Dezenfekte Timi', dezenfekte çalışmalarını yine titizlikle sürdürecek.

CAN DOSTLAR EMİN ELLERDE

Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri de hizmet konusunda vatandaşların mağduriyet yaşamaması için görev başında olacak. Kepez Belediyesi, sokakta yaşayan hayvanların beslenme ve su ihtiyaçlarının giderilmesi için de ek tedbirler aldı. Gün boyunca sokakta yaşayan can dostların beslenme ve su kapları kontrol edilecek, sağlık sorunu olan hayvanlar ise Kepez Belediyesi Veterinerlik Servisi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi'nce tedavileri gerçekleştirilecek.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı