Antalya Kepez'de gönül sofraları kuruluyor

Kepez'de gönül sofraları kuruluyor

Paylaş
Kepez'de gönül sofraları kuruluyor

Kepez'de gönül sofraları kuruluyor

ANTALYA (DHA) - KEPEZ Belediyesi'nin Ramazan'da kurduğu iftar sofraları, bu yılda gönülleri birleştirecek. Kepez'in gönül sofralarının ilki Ramazanın ayının birinci günü Ulus Mahallesi'nde kurulacak.

On bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif'te ilçesindeki 68 mahallede kurduğu iftar sofraları ile gönülleri birleştiren Kepez Belediyesi, bu yılda binlerce Kepezliyi buluşturacak. Kepez Belediyesi'nin iftar sofrası kurma geleneği bu yılda Ulus Mahallesi'nden başlayacak. Ramazan ayının ilk günü 6 Mayıs Pazartesi günü Ulus Mahallesi 2115 Sokak'ta kurulacak olan gönül sofraları Ulus, Özgürlük, Yeşiltepe, Zafer ve Yükseliş Mahalle sakinlerini bir araya getirecek. Ramazan sofralarında Kuran-ı Kerim Tilaveti ve Mevlid-i Şerif de okunacak.

Geçen yıl Ramazan'da 100 bin hemşehrisi ile gönül sofralarında, 35 bin hemşehrisi ile de ikram çeşmelerinde buluşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Eğer biz aile isek, o zaman beraber iftar etmeli, lokmamızı paylaşmalı, beraber olmayı ve kardeş olmayı başarmalıyız" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı