Antalya Kepez'de kadınlara yönelik çalışmalar

Kepez'de kadınlara yönelik çalışmalar

Paylaş
Kepez'de kadınlara yönelik çalışmalar

Kepez'de kadınlara yönelik çalışmalar

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 2019'da kadın ve aileye yönelik birçok sosyal proje ürettiklerini belirterek, "2020 ve sonrasında hanımlara yönelik çok daha fazla sosyal proje yapacağız" dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, belediyenin meslek ve sanat edindirme kursu olan AKMEK'in düzenlediği '2019'a veda, yeni yıla merhaba' etkinliğine katıldı. Başkan Hakan Tütüncü, Kadın Koordinasyon Merkezi'nin, AKMEK'in Sakarya Parkı'ndaki merkez binasındaki düzenlediği etkinlikte, öğretmenlerin ve kursiyerlerin yeni yılını kutladı. Kepezlilerle güzel bir yılı paylaştığını anımsatan Tütüncü, "Yüzlerce eve konuk oldum. Ailelerle güzel bir vakti paylaştık. Kardeşliğimizi, dostluğumuzu, arkadaşlığımızı derinleştirdik. Hemşehrilerimle bir bardak çayın deminde onlarca hatıra biriktirdik. 31 Mart Yerel Seçimleri'nde güzel bir başarı elde ettik. Hemşehrilerimizden 3. kez güvenoyu alarak, yolculuğumuza devam ediyoruz" dedi.

'2019'DA KADINLAR İÇİN PROJELER ÜRETTİK'

2019'da kadınlara yönelik birçok sosyal proje ürettiklerini aktaran Başkan Tütüncü, şöyle dedi:

"AKMEK, ağırlıklı olarak kadınlara hizmet veren, onların sosyalleşmesine katkı sağlayan çok önemli bir kurum haline geldi. AKMEK için de 2019 çok güzel geçti. 3. dönemimizde de kadınlara yönelik sosyal belediyecilik uygulamalarımızı çeşitlendirmeye devam ettik. Bu kapsamda Kepez Kadın Koordinasyon Merkezi'mizi kurduk. Bu merkezin çatısı altında kadın ve aileye yönelik birçok çalışmalar yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Kadınların işlerinin ve aşlarının büyümelerine yönelik çalışmaları başlattık. Bu yılın sonuna doğru da sadece kadın üreticilerin satış yapabildiği Antalya Köy Pazarı'nı açtık. Bu pazar, Türkiye'de tamamını hanımefendilerin oluşturduğu çok özel ve herkesin dikkatini çeken bir çalışmamız oldu."

Başkan Tütüncü'nün kadınların yeni yılını kutladığı ziyaret, günün anısına fotoğraf çekilmesiyle sona erdi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı