Antalya Kepez'den anahtar teslimi muhtar evi

Kepez'den anahtar teslimi muhtar evi

Paylaş
Kepez'den anahtar teslimi muhtar evi

Kepez'den anahtar teslimi muhtar evi

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi, birlikte yönetim anlayışını paylaştığı muhtarlara anahtar teslimi muhtar evi yapıyor.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü döneminde kamu hizmetinin modern ortamlarda vatandaşa verilebilmesi amacıyla bugüne kadar 38 mahallede muhtar evi inşa edilmişti. Son olarak Aktoprak ve Hüsnü Karakaş mahallelerine muhtarlık binası kazandırıldı. Böylece 68 mahallesi olan Kepez ilçesinde 40 mahalleye muhtarlık binası yapılmış oldu. Aktoprak Mahallesi'nde, Süleyman Demirel Bulvarı'nın yanındaki bir parkın yanındaki muhtarlık binasının yapımı tamamlandı.

Hüsnü Karakaş Mahallesi'nin, Fatin Rüştü Zorlu Caddesi'ndeki yeni muhtarlık binasının inşasında sona gelindi. Fen İşleri Müdürlüğü, muhtar evlerini anahtar teslimi inşa ediyor. Muhtarlık binaları, masa, sandalye, klima, bilgisayar ve yazıcı ile donatılarak, muhtarların kullanımına sunuluyor. 40 metrekareden oluşan muhtar evlerinde, muhtar odası, sekreter odası, mutfak ve lavabo bulunuyor.

Yeni muhtar evlerinin, Aktoprak ve Hüsnü Karakaş mahallelerine hayırlı olmasını dileyen Başkan Hakan Tütüncü, “Mahallelere yapacağımız hizmetleri birlikte istişare ettiğimiz muhtarlarımızın hizmet verdiği binalarını modernleştirmeye önem veriyoruz. 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' anlayışını benimseyen bir belediye yönetimi olarak, bugüne kadar 40 mahallemize muhtarlık binası yaptık. İhtiyaç duyulan mahallelerimize bu binaları yapmaya devam edeceğiz" açıklamasını yaptı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı