Antalya Kepez'den voleybol için protokol

Kepez'den voleybol için protokol

Paylaş
Kepez'den voleybol için protokol

Kepez'den voleybol için protokol

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi, voleybol sporuna yeni yetenekler kazandırmak için Türkiye Voleybol Federasyonu ile işbirliği protokolü imzalayacak.

Kepez Belediyesi, voleybol sporuna yeni sporcular kazandırmak için hazırladığı proje kapsamında, Türkiye Voleybol Federasyonu ile işbirliği protokolü imzalayacak. Protokol kapsamında; TVF kontrolünde milli takım antrenörleri sporculara eğitim verecek. Akademik eğitim almış sporcuların yetiştirilmesi ve bunların spor altyapısına kazandırılmasını amaçlayan projenin temelleri Ankara'da atıldı. Projenin imzaları Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile Türkiye Voleybol Federasyon Başkanı Mehmet Akif Üstündağ arasında atılacak.

KEPEZ VOLEYBOL'UN MERKEZİ OLACAK

Voleybolun geniş kitlelere yayılmasını sağlamak ve spor faaliyetlerinin yürütülmesi amacı ile ortak geliştirilen proje kapsamında, sporcular TVF kontrolünde ve milli takım antrenörleri gözetiminde eğitim alacak.

TVF tarafından yürütülen Fabrika Voleybol projesiyle, Kepez Belediyesi Spor Kulübünün Voleybol Akademi'de eğitim alan öğrencileri altyapılara hızlı bir şekilde geçiş yapabilecek ve buradan milli takım ihtiyacını karşılayabilecek sporcuların yetişmesi sağlanacak.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı