Magazin Kerimcan Durmaz Amerika'ya gidiyor

Kerimcan Durmaz Amerika'ya gidiyor

Paylaş
Kerimcan Durmaz Amerika'ya gidiyor

Kerimcan Durmaz geçen haftalarda Samsun'da sahne aldığı barda saldırıya uğradı. Çıkan olay sonrası dışarıya kaçırılan Kerimcan Durmaz mekan önünde eli sopalı bir grup genç tarafından darp edilmişti. Kaşı patlayan, elmacık kemiği zarar gören Kerimcan Durmaz'ın yaraları tedavi edildi ancak psikolojisi düzelmedi. Bu yüzden Kerimcan Amerika'ya gitmeye karar verdi

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz’ın Samsun’da sahne aldığı mekanda arbede çıktığı haberi ortaya çıktıktan sonra Durmaz’ın ağır yaralandığı haberleri geride bıraktığımız gün magazin gündeminin önemli maddelerinden biri olmuştu.

Kerimcan Durmaz, bir magazin programına canlı telefon bağlantısıyla katılarak olayın abartıldığını sadece bileğinin burkulduğunu söylemişti. Ancak yaşananların bu kadar basit olmadığı ertesi gün ortaya çıktı. Mekanda yaşanan arbedenin merkezinde Kerimcan Durmaz’ın olduğu ve bu saldırı sonrasında Durmaz’ın ağır yaralandığı ortaya çıkmıştı.

Kerimcan performansını sergilediği sırada, kalabalık gruptan içeriye girebilen dört kişiden biri Kerimcan’ın dj kabinine şişe fırlatmıştı. Bu beklenmedik olay karşısında Kerimcan arka taraftan kaçmak yerine kendisini koruyacaklarını düşündüğü seyircilerin arasına inmiş ve ön kapıya yönelmiş. Ancak dışarıda kendisini bekleyen ve yaşları 15 ile 17 arasında değişen 20 kişilik grup menajeri ve bir arkadaşıyla kulüpten dışarıya çıkan Kerimcan’a saldırmıştı.

Yüzüne ve vücudunun pek çok yerine darbe alan Kerimcan’ın kaşı patlamış ve burnu kırılmıştı.





Kerimcan Durmaz kararını verdi

Haberin Devamı