Keşan Keşan Belediyesi’nden ‘SMS fatura’ hizmeti

Keşan Belediyesi’nden ‘SMS fatura’ hizmeti

Paylaş
Keşan Belediyesi’nden ‘SMS fatura’ hizmeti

Keşan Belediyesi’nden ‘SMS fatura’ hizmeti

KEŞAN(Edirne),(DHA)-EDİRNE’nin Keşan ilçe Belediyesi çevre kirliliğini azaltmak ve kağıt tasarrufu sağlamak amacıyla ‘SMS fatura’ uygulaması başlattı.

Keşan Belediyesi Bilgi İşlem Müdürü Yasin Paçaman, ‘SMS fatura’ uygulaması hakkında bilgi vererek, “Kağıt kullanımının azalmasıyla daha fazla ağaç kesilmesinin önüne geçilecek. Günümüzde neredeyse herkes cep telefonu kullanıyor. Kaybolma riski bulunmayan ve çevreyi koruyan SMS fatura uygulaması vatandaşımızca tercih edilmeli. Çevremizi korumak ve gelecek nesillere aktırmak adına vatandaşlarımızdan SMS faturaya geçmelerini rica ediyoruz. SMS faturaya geçin rahat edin. Çünkü SMS fatura güvenlidir ve daima cebinizdedir.” dedi.

‘VATANDAŞLARIMIZ SMS FATURAYA KOLAYCA KAYIT OLABİLİR’

Keşan Belediyesi olarak temiz çevrenin gelecek nesillere aktarılması amacıyla çevreye duyarlı çalışmalara devam ettiklerini belirten Paçaman, “Teknolojinin insanlığa sunduğu imkanlardan faydalanmalıyız. Bu çalışmalarımıza halkımızın destek vererek, SMS fatura uygulamasına geçmesini bekliyoruz. Vatandaşlarımız SMS faturaya kolayca kayıt olabilir. Vatandaşlarımız, SMS fatura uygulamasına geçmek için, ‘YESILKESAN’ boşluk, abone numarası boşluk ve TC kimlik numarasını yazarak, 0535 036 64 59’a göndererek kolayca kayıt olabilir ve Keşan’ımızın daha yeşil kalmasına katkıda bulunabilir. Haydi SMS Faturaya geçin faturanız cepte ağaçlar yerinde kalsın. SMS Fatura ile daha yeşil Keşan” diye konuştu.

Haberin Devamı