Keşan Keşan’da, cumartesi kurulan halk pazarı, tedbirler kapsamında cuma günü kurulacak

Keşan’da, cumartesi kurulan halk pazarı, tedbirler kapsamında cuma günü kurulacak

Paylaş
Keşan’da, cumartesi kurulan halk pazarı, tedbirler kapsamında cuma günü kurulacak

Keşan’da, cumartesi kurulan halk pazarı, tedbirler kapsamında cuma günü kurulacak

Ünsal YÜCEL/KEŞAN(Edirne),(DHA)-EDİRNE’nin Keşan ilçesinde koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle cumartesi kurulan halk pazarı, aynı yerde cuma günleri kurulacak. Pazaryerine, HES kodu olmadan girilemeyecek.

Keşan Belediyesi Zabıta Müdürü Gökhan Yılmaz, hafta sonları uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle Keşan Belediyesi Çok Amaçlı Pazaryeri Kompleksi’nde Cumartesi kurulan halk pazarının, cuma günleri aynı yerinde hizmet vereceğini bildirdi.

Pazaryerine, HES kodu olmadan girilemeyeceğini ifade eden Yılmaz, "Pazaryerine girişler sadece HES kodu ile olacak. HES Kodu olmayan vatandaşımız da esnafımız da pazaryerine alınmayacak. HES Kodu olmayan veya almakta zorluk çeken vatandaşlarımız, Kunduracılar Çarşısı’nda bulunan belediye hizmet noktasına kimlik kartlarıyla başvurarak yardım alabilirler. Bu konuda belediyemiz olarak hizmet vermeye devam ediyoruz" dedi.

‘UYARI YAPILMADAN CEZA UYGULANACAK’

Gökhan Yılmaz, maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymayanlara uyarıda bulunulmadan ceza kesileceğini kaydederek, “Koronavirüs ile ilgili tedbirler pazaryerinde yine eksiksiz olarak uygulanacak. Hem vatandaşımız hem de esnafımız herhangi bir cezai işlem ile karşılaşmamak adına dikkatli olsun. İlçemizde de son dönemde etkisini hissettiğimiz koronavirüse karşı alınan tedbirlere uymayanlara herhangi bir uyarı yapılmadan cezai işlem uygulanacak. Çok zor bir dönemden geçiyoruz. Bu zor dönemde lütfen sağlımız için tedbirlere harfiyen uyalım. Özellikle yasak alanlarda sigara içilmesine kesinlikle müsaade etmeyeceğiz. Pazaryerine alışveriş için gelen vatandaşımız da esnafımızda maske, sosyal mesafe ve hijyen kuralına harfiyen uymak zorunda. Bu işin şakası yok” ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı