Gündem Tekirdağ'da okullar yarın da tatil edildi

Tekirdağ'da okullar yarın da tatil edildi

Paylaş
Tekirdağ'da okullar yarın da tatil edildi

Edirne’nin Keşan ve İpsala ilçelerinde okullar bugün tatil edildi. Tekirdağ'ın da Malkara ilçesinde okullar kar nedeniyle bugün iptal edilmişti. Yoğun kar nedeniyle okullar Tekirdağ'da yarın da tatil. Ayrıca Çanakkale'nin Biga ve Gelibolu ilçelerinde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildi

Keşan İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla ilçe merkezi ve bağlı köy okulları kar yağışı ve buzlanma nedeniyle 19 Aralık 2019 Çarşamba günü tatil edildi.

Haberin Devamı

İPSALA'DA EĞİTİME 1 GÜN ARA VERİLDİ

Edirne'nin İpsala ilçesinde olumsuz hava şartları nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 1 gün ara verildi. İpsala Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla şehir merkezi ve bağlı köy okullarının kar yağışı ve buzlanma nedeniyle 19 Aralık Çarşamba günü tatil edildiği, ayrıca hamile ve engelli kamu personelinin idari izinli sayılacağı bildirildi.

TEKİRDAĞ'DA OKULLAR 2 GÜN TATİL

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 19 Aralık Çarşamba günü 1 gün ara verildi. Ancak yoğun kar yağışı nedeniyle Tekirdağ'da okullar yarın da tatil edildi.

ÇANAKKALE'DE DE OKULLAR TATİL

Gelibolu ve Biga ilçelerinde gece saatlerinde başlayan kar yağışı etkisini sabaha karşı arttırdı. İlçelerin yüksek kesimlerdeki yoğun yağış nedeniyle her iki İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, merkez ve bağlı köylerde tüm ilk ve orta dereceli okulların bir günlüğüne tatil edildiğini duyurdu. Meteoroloji yetkilileri, Çanakkale genelinde kar yağışı beklendiğini aktararak vatandaşların hava koşullarına karşı tedbirli olmaları konusunda uyardı.

Haberin Devamı