Keşan Keşan’da polis ve zabıta ekiplerinden koronavirüs denetimi

Keşan’da polis ve zabıta ekiplerinden koronavirüs denetimi

Paylaş
Keşan’da polis ve zabıta ekiplerinden koronavirüs denetimi

Keşan’da polis ve zabıta ekiplerinden koronavirüs denetimi

Ünsal YÜCEL/KEŞAN(Edirne),(DHA)-EDİRNE’nin Keşan ilçesinde, Emniyet Müdürlüğü ve Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri, koronavirüs tedbirleri kapsamında denetimler gerçekleştirildi.

Keşan Emniyet Müdürlüğü ve Keşan Belediye Zabıta Müdürlüğü ekiplerinde, koronavirüs tedbirleri kapsamında kent merkezinde yoğunluğun fazla olduğu yerlerde maske, mesafe ve sigara denetimi yapıldı.

Keşan Belediyesi Zabıta Müdürü Gökhan Yılmaz, koronavirüs ile mücadelede toplam 7 bin 352 noktada denetim gerçekleştirdiklerini belirterek, müdürlük olarak semt pazarları ve Cumartesi günleri kurulan halk pazarında toplam 600 bin maske dağıttıklarını ifade etti. 377 toplu taşıma aracının da koronavirüs denetiminde bulunduklarını dile getiren Gökhan Yılmaz, “Vatandaşlarımızın salığı bizim önceliğimiz. İşyerlerimizde, toplu kullanım alanlarımızda, caddelerde, meydanlarda belirlenen kurallara lütfen uyalım. Maske kullanılması, sosyal mesafeye dikkat edilmesi hem kendi hem de sevdiklerinin sağlığı için çok önemli. Bu bilinçle hareket edelim. Vatandaşlarımızdan çoğunun kurallara uyması, bilinçli bir şekilde maske ve sosyal mesafe kuralına uymalarını bekliyoruz. Denetimlerimiz devam edecek ve kurallara uymayan vatandaşlara cezai işlem uygulanacak” dedi.

Haberin Devamı