Merkez Kestel Belediye Başkanı Tanır'a AK Parti heyetinden ziyaret

Kestel Belediye Başkanı Tanır'a AK Parti heyetinden ziyaret

Paylaş
Kestel Belediye Başkanı Tanır'a AK Parti heyetinden ziyaret

Kestel Belediye Başkanı Tanır'a AK Parti heyetinden ziyaret

Halil ÖZÇOBAN/BURSA,(DHA) - 31 Mart yerel seçimlerinin ardından, geçtiğimiz günlerde mazbatasını alarak göreve başlayan Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Kestel Belediyesi’ni ziyaret eden İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala, AK Parti Bursa Milletvekilleri Osman Mesten, Mustafa Esgin, Atilla Ödünç ve Zafer Işık, AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, Önder Tanır’a belediye başkanlığı görevinde başarılar diledi. Ziyarette AK Parti Kestel İlçe Başkanı Mustafa Bayrak’ın yanı sıra, Kestel Belediye Meclis Üyeleri ve AK Parti il ve ilçe teşkilatları da hazır bulundu.

"BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ"

Ziyarette konuşan İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala, “Kestel halkımız 3 dönemdir olduğu gibi yine AK Parti Belediyeciliğini tercih etti. Bunda Cumhur İttifakı mensuplarının özverili çalışmalarının önemi büyüktür. Bizler de birlik olarak Kestel’e en güzel hizmetleri getirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. 2004 yılından itibaren Kestel’e AK Parti Belediyeciliği döneminde önemli hizmetler yapıldığına dikkat çeken AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman da, “Kestel merkez ilçelerimizden biri olmasının yanı sıra, sanayisi, tarımı ve turizm potansiyeliyle en çok değer verdiğimiz ilçelerden biri. Önder Tanır Başkanımızın liderliğinde, hükümetimizin, milletvekillerimizin ve teşkilatlarımızın desteğiyle Kestel’e değer katmayı sürdüreceğiz" diye konuştu.

"HALKIMIZIN BİZE VERDİĞİ EMANETE LAYIK OLACAĞIZ"

AK Parti Bursa Milletvekillerinin ve İl Başkanı Ayhan Salman’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır ise, “Kestel halkımız 3 dönemdir olduğu gibi, bu seçimde de AK Parti Belediyeciliğini seçti ve göreve bizleri layık gördü. Ben ve Belediye Meclis Üyelerimiz onların bize verdiği emanete en uygun şekilde sahip çıkacağız. Kestellilere en güzel hizmetleri sunmak için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız” şeklinde konuştu.

AK Parti Bursa Milletvekilleri Osman Mesten, Mustafa Esgin, Atilla Ödünç ve Zafer Işık da Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır’a görevinde başarılar dileyerek, her zaman destek olacaklarını ifade etti.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı