Spor Kewell: Galatasaray'ı çok özledim

Kewell: Galatasaray'ı çok özledim

Paylaş
Kewell: Galatasaray'ı çok özledim

Avustralyalı ünlü futbolcu Harry Kewell, "Galatasaray'ı çok özledim. Umarım herkes iyidir. Sezon sonunda şampiyon olmalarını diliyorum" dedi

Avustralya’da Melbourne Victor takımının formasını giyen Harry Kewell, ülkenin en büyük festivallerinden Moomba Festivalinde, sembolik kralı temsilen, kraliyet arabasına bindi ve hayranlarını selamladı.

120 bin kişinin katıldığı festivalin en prestijli arabası durumundaki sembolik kraliyet arabasına, Avustralyalı yıldız Natalie Bassingthwaighte ile birlikte binen Harry Kewell yoğun ilgiyle karşılaştı.

TÜRKÇE SOHBET ETTİ

Tören alanına toplanmış binlerce Avustralyalı’yı selamlayan Kewell, bu durumdan oldukça memnun göründü. Festivale gelen Türkler’in kendisine Türkçe seslendiğini duyan Harry Kewell, tel örgülere kadar giderek onlarla kısa bir süre sohbet etti.

Harry Kewell ile konuşmaktan memnun olduklarını belirten Türk hayranları, "Görüştüğümüz iyi oldu. Belki anlar ve gelir diye Türkçe bağırdık. Sesin nereden geldiğini merak ederek bu tarafa baktı sonra da yanımıza geldi" dediler Harry Kewell Türk hayranlarıyla sohbet ederken, Galatasaray’ı yakından takip ettiğini belirterek, "Bu yılki play-off sisteminde her şey olabilir ama böyle oynamaya devam ettikleri takdirde, Galatasaray eminim şampiyon olur" dedi.

Harry Kewell tören sonunda hayranları ile bol bol resim çektirdi. Kewell ile resim çektirme ve tanışma fırsatı bulan genç kızlar ise bu durumdan oldukça memnun olduklarını belirttiler.

Haberin Devamı