Gündem 'Kılıçdaroğlu' 130 bin TL'ye satıldı

'Kılıçdaroğlu' 130 bin TL'ye satıldı

Paylaş
'Kılıçdaroğlu' 130 bin TL'ye satıldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçen yıl katıldığı Aydın'daki deve güreşlerinde büyük ilgi gösterdiği 'Kılıçdaroğlu' adlı şampiyon deve 130 bin TL'ye satıldı

Aydın’da geçen yıl düzenlenen güreşlere konuk olarak katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yoğun ilgi gösterdiği, sahibi ve eğitimcileriyle hatıra fotoğrafı çektirdiği ’Kılıçdaroğlu’ adlı deve, son iki yıldaki 15 deve güreşinin 14’ünü kazanıp birinde de sahadan berabere ayrıldı.

YENİSİNİN ADINI ’LİDER KILIÇDAROĞLU’ KOYACAK

Dernek Başkanlığı’nın yanı sıra İncirliova CHP İlçe Teşkilatı üyesi de olan Aytekin Kaya şunları söyledi: "Sayın Genel Başkanımıza olan hayranlık ve sevgimden dolayı iki yıl önce devemin adını ’Kılıçdaroğlu’ olarak değiştirdim.

Geçen yıl da sayın Genel Başkanımız buraya geldiğinde kendisiyle görüşmüştük. Deve güreşlerine az bir süre kala devemi satmak istemiyordum ama, çok iyi bir teklif gelince satmak zorunda kaldım.

Kılıçdaroğlu sahalarda daha çok can yakacak, sezon sonunda fiyatı 160 bin TL’yi geçer. Devemizi satsak da sayın Genel Başkanımıza sevgimiz, saygımız devam ediyor. Yeni alacağım devenin adını da ’Lider Kılıçdaroğlu’ koyacağım."

Yaşar ANTER/DHA