Siyaset Kılıçdaroğlu konuşuyor
Paylaş
Kılıçdaroğlu konuşuyor

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Adana Kozan'da konuştu

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satırbaşları:

Haberin Devamı

Adam gibi adamsan, dürüst adamsan, benim oğlum doktora yapıyor. Oğlum ile konuşuyorum. Bizim konuşmalarımızı yayınla bakalım. Oğlum bana evde 30 milyon avro var demiyor. Çıktı bu adam dedi ki, 4 bakana siz istifa edin, beni de destekleyen açıklama yapın dedi. Erdoğan Bayraktar dedi ki, "ben niye istifa edeyim. Senin dediğini yaptım. Sen istifa et" dedi.

Türk Cumhuriyeti'nin başbakanlık koltuğunda şaibeli bir adam oturamaz. Biz dünyaya rezil olduk. Kayıtlara montaj diyor. Bunun dört bakanı var. Dört bakan bir başçalan.

Zafer Çağlayan 24 milyon TL rüşvet aldı. Ben demiyorum, meclise giden fezlekede yazıyor.

Bugün gazetelerde yazıyor, Erdoğan'In mitingine giden adamın cüzdanı çalınıyor. Adam 'hırsız var' dese dövülecek diyemiyor...

Haberin Devamı

Kentsel Dönüşümü ilk halk yararına yapan parti biziz. Biz kimseyi kentin varoşarına sürmedik. Şimdi sizin başınıza bir bela örmeye çalışıyorlar. Kentsel dönüşümle oradakileri kentin dışına itmeye çalışıyorlar.

Bugün dünya kadınlar günü. geçmişte kadının baş örtüsü üzerine siyaset yapıyorlardı. İster başı açık olsun ister kapalı olsun. Her kadının benim başımın üzerinde yeri vardır.

Kadınlarımız herşeyi çocukları için yaptı. Ancak bunlar geldi çocuklarınız işsiz kaldı. Benim sözüm var, bu ülkede işsiz kalmayacak. Öğretmenler atanacak.

Hangi partiye oy verirseniz verin her yurttaşımın benin başımın üstünde yeri var. Sizin suçunuz yok, yolsuzluğu önleyeceğiz dediler inandınız. Ak Parti'ye oy veren yurttaşlarıma sesleniyorum. 30 martta ya helale ortak olacaksınız ya harama... Ben harama ortak olmanızı istemem.

Devletin bankaları varken neden bakanların çocuklarının odasında neden 7 büyük kasa olur? Neden para sayma makinesi olur? Her vatandaş gibi bunun nedenini merak ediyorum.

Ben vuracağım, sirkeleyeceğim ama sanmayın ki bir meyve düşer. Bunlar bereketsiz!

'KOZAN'I BU BÖLGENİN İNCİSİ HALİNE GETİRECEĞİZ'

Kozan büyük güzel bir kent. alın teri ile insanlar para kazanıyor. Bizim belediye başkanımız her kuruşun hesabını verecek.