Siyaset Kılıçdaroğlu: O davalar benim için onurdur
Paylaş
Kılıçdaroğlu: O davalar benim için onurdur

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine yönelik suç duyurusuyla ilgili açıklamasında, 'O davalar benim için onurdur' dedi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisi hakkında suç duyurusunda bulunması ve 100 bin liralık manevi tazminat davası açmasıyla ilgili "O davalar benim için onurdur. Namus ve şeref kavramını hatırlayıp, ona göre davranana kadar, sana o kavramları hatırlatmaya devam edeceğim" dedi.



CHP lideri Kılıçdaroğlu, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisi hakkında 'Cumhurbaşkanına hakaret'ten suç duyurusunda bulunması ve 100 bin liralık manevi tazminat davası açması hakkında açıklamalarda bulundu. Davaların kendisi için onur olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, "Sabahtan akşama kadar televizyonlarda, senden olmayan herkese hakaretler savuracaksın hem de bana hakaret davası açacaksın öyle mi? O davalar benim için onurdur. Namus ve şeref kavramını hatırlayıp, ona göre davranana kadar, sana o kavramları hatırlatmaya devam edeceğim" ifadelerini kullandı.


Haberin Devamı