Siyaset Kılıçdaroğlu yabancı konuklarıyla görüştü
Paylaş
Kılıçdaroğlu yabancı konuklarıyla görüştü

Kılıçdaroğlu, Almanya Baden Württemberg Eyaleti Maliye ve Ekonomi Bakanı, Başbakan Yardımcısı Nils Schmid ile ardında da Amerikan düşünce kuruluşlarından Near East South Asia Center for Strategic Studies (NESA) Başkanı emekli Büyükelçi James A. Laracco ile görüştü

CHP Genel Merkezi’nde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile Almanya Baden Württemberg Eyaleti Maliye ve Ekonomi Bakanı, Başbakan Yardımcısı Nils Schmid başkanlığında yapılan görüşmede, Almanya- Türkiye ilişkilerinin ekonomik ve siyasi boyutu ile, AB - Türkiye ilişkileri ve güncel gelişmeler değerlendirildi.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile Almanya Baden Württemberg Eyaleti Başbakan Yardımcısı Schmid arasındaki görüşemeye CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu ile CHP İstanbul Milletvekili Osman Korutürk’ün yanı sıra, CHP ve Almanya’dan ilgililer de katıldı.

NESA BAŞKANI LARACCO İLE GÖRÜŞME


Kılıçdaroğlu ayrıca, Amerikan düşünce kuruluşlarından NESA’nın Başkanı emekli Büyükelçi James A. Laracco ile görüştü. Görüşmeye Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu da katıldı.

ANKARA, (DHA)

Haberin Devamı