Siyaset Kılıçdaroğlu'ndan İhsan Özkes açıklaması
Paylaş
Kılıçdaroğlu'ndan İhsan Özkes açıklaması

Önce Erdoğan'ı sert sözlerle eleştiren ardından Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki resepsiyona katılarak 'Hz. Muhammed yaşasaydı o da buraya gelirdi' diyen eski CHP milletvekili İhsan Özkes'e Kılıçdaroğlu'ndan tepki

Kılıçdaroğlu katıldığı NTV canlı yayınında eski CHP'li yeni bağımsız vekil İhsan Özkes'le ilgili olarak şunları söyledi:

Haberin Devamı

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer34997","34997","201508","34997-355393.jpg","1", "0","Kılıçdaroğlu'ndan İhsan Özkes açıklaması");

"BEN ABUZER GAFFAR'DAN YANAYIM"

Ben Abuzer Gaffar'dan yanayım. Sahabedir. Makamı Adıyaman'dadır. Müslüman olan ilk 10 kişi arasındadır. Muaviye kendisine çok lüks bir saray yaptığında Muaviye'ye şunu söylemiştir: Bu sarayı halktan topladığın vergilerle yaptıysan haksızlıktır hırsızlıktır. Eğer bu sarayı kendi paranla yaptırdıysan haramdır demiştir.

"SAYIN ÖZKES NE DÜŞÜNÜYOR ONU BİLEMEM"

Ben inançlı bir insanım. İsrafın haram olduğuna inanan birisiyim. Sayın Özkes ne düşünür onu bilmem. Her kuruşun hesabını vermeyenin siyaset yapmaması gerektiğine inanırım. Kul hakkının ne kadar değerli olduğuna inanırım. Hayatımda böyle davrandım. Bana annem babam böyle öğretti. İnancımı hiç bir zaman siyaete alet etmedim. İnançların siyasete malzeme edilmesine de hep karşı çıktım. Lükse, şatafata asla inanmadım.

Haberin Devamı
startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer34985","34985","201508","34985-355250.jpg","1", "0","5 ay önce farklı konuşmuş");

"BEN SAYIN ERDOĞAN'DAN DAHA FAZLA PARA KAZANDIM"

Kendi özel hayatımda da mütevazi yaşadım. Aldığım para hep bana yetti. Benim kazandığım para Sayın Erdoğan'ın kazandığı paradan her zaman daha fazlaydı. bugün benim malvarlığım da belli onun da mal varlığı belli. Kazandığım her şeyi internet sitesine koydum.

"BİZDEYKEN BİZİM GİBİ DÜŞÜNÜYORDU..."

Siyasete giren din adamlarının belli bir tutarlılık içinde hareket etmelerini istemişimdir. İsrafa karşı çıkmalılar, mütevazi olmalılar. Bizdeyken bizim gibi düşünüyordu, sonra ne oldu onu bilemem.