Siyaset Kılıçdaroğlu'nun "FETÖ'nün siyasi ayağı Erdoğan'dır" sözlerine Erdoğan'dan sert yanıt
Paylaş
Kılıçdaroğlu'nun "FETÖ'nün siyasi ayağı Erdoğan'dır" sözlerine Erdoğan'dan sert yanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun "FETÖ'nün siyasi ayağa Erdoğan'dır" sözlerine yanıt verdi. Erdoğan, "Kılıçdaroğlu bize çamur atmaya çalışırken elinde çamurla yakalanmıştır. FETÖ'nün siyasi ayağı bizatihi Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisi ve ekibidir." dedi.

Partisinin grup toplantısında gündeme dair konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz gün yaptığı "FETÖ'nün siyasi ayağı Recep Tayyip Erdoğan'dır" açıklamalarına yanıt verdi.

Haberin Devamı

Erdoğan şunları söyledi:

Bugün Suriye'de vermekten imtina edeceğimiz mücadeleyi yarın kendi topraklarımızda yürüteceğimizin bilincindeyiz. Artık herkes sadece saldırı alanında değil her yerde bedel ödeyeceğini bilmeli.

Eğer Suriye terör örgütlerinin ve kukla rejimlerin elinde kalırsa bizim de güvenliğimiz tehlike altına girer. Unutulmamalıdır ki Suriye halkının özgürlük mücadelesi aynı zamanda 83 milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının beka mücadelesidir. Suriye güvende olacak ki biz de kendi evimizde güvende olalım. Hala Türkiye'nin Suriye'de ne işi var diyenler var.

Biz milletimizle gönül bağı yaparken maalesef birileri içeride sürekli fitne çıkarmanın, kafaları bulandırmanın peşinde. Açık söylüyorum. Bunun adı tetikçiliktir, alçaklıktır. Siyasetçinin görevi tetikçiliğe soyunmak değil.

Haberin Devamı

"FETÖ'nün en önemli siyasi ayağı Kılıçdaroğlu ve ekibidir"

Türkiye'nin en büyük sorunlarından biri ana muhalefet ve onun başındaki zat. Kılıçdaroğlu bize çamur atmaya çalışırken elinde çamurla yakalanmıştır. FETÖ'nün en önemlisi siyasi ayağı Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibidir.

"MGK karanın altında imzası olan benim"

FETÖ'yü temsil eden kişi ve kuruluşların şahsımıza ve partimize başlattığı saldırılara herkes şahittir. Bu yapıyı suç örgütü ilan eden ve o MGK kararının altında imzası olan benim. Sayın Baykal'ın başkanlıktan ayrılması ve yerine Kılıçdaroğlu'nun gelmesiyle CHP bu işin tam göbeğine yerleşmiştir.

CHP ise FETÖ hukuk tarafından terör örgütü olarak tanımladığı halde ısrarla bu yapının safında yer almıştır. FETÖ'nün MİT müsteşarına yönelik sinsi kumpasında CHP'nin ortaya koyduğu tavır FETÖ'nün siyasi ayağının örneğidir.

Kılıçdaroğlu FETÖ ile mücadele konusunda attığımız her adımda karşımızda yer almıştır.