Kilis Kilis'te, gençlik merkezi açıldı

Kilis'te, gençlik merkezi açıldı

Paylaş
Kilis'te, gençlik merkezi açıldı

Kilis'te, gençlik merkezi açıldı

Reşit ÇELEBİOĞLU/KİLİS, (DHA)- KİLİS'te, UNICEF ve belediye işbirliğiyle Canpolat Paşa Gençlik Merkezi törenle açıldı
Tekye Mahallesindeki Canpolat Paşa Gençlik Merkezinin açılışına; Kilis Valisi Recep Soytürk, Belediye Başkanı Servet Ramazan, UNICEF Türkiye Temsilcisi Rehine De Dominicis ile davetliler katıldı. Belediye Başkanı Servet Ramazan, belediye olarak kentin tarihi dokusunun ön plana çıkarılmasını önemsediklerini belirterek, "2017 yılından bu yana gençlerimize ve kadınlarımıza yönelik yaptığımız bu projelerde UNICEF ile ortak çalışmalar yürütmekteyiz. Bu projeler kapsamında çocuk koruma, erken yaşta evlilikleri önleme, yönlendirme ve eğitim odaklı sosyal faaliyetleri bir arada yürütüyoruz. Kilis’imize ve hemşerilerimize birçok yönden fayda sağlayan bu iş birliğini daha da geliştirerek, kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.
UNICEF Türkiye Temsilcisi Rehine De Dominicis, yaptıkları işbirliği ile kentte 40 binden fazla kişiye ulaşıldığını ve açılışı yapılan merkezin bunun en güzel örneği olduğunu kaydetti.
Kilis Valisi Recep Soyürk ise kentte 425 tescilli bina bulunduğunu ve yarısından fazlasının onarılarak işlev hale getirildiğini kaydetti.
Konuşmalardan sonra protokol üyeleri açılışını yaptıkları merkezi dolaştı.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı