Bilim - Teknoloji Kilit ekranına hayat verin!
Paylaş
Kilit ekranına hayat verin!

iPhone'unuz jailbreak'li ise, kilit ekranınızı çok daha işe yarar bir hale getiriyoruz!

Jailbreak'li bir iPhone'unuz varsa birçok olanağa sahipsiniz demektir: Örneğin kilit ekranınızda "kaydırarak açma" işlevinden çok daha fazlasını gösterebilirsiniz.

Haberin Devamı

Android'li kullanıcıların yabancı olmadığı kilit ekranını kişiselltirebilme işlevlerini iPhone'unuzda da kullanmanız mümkün. İşte jailbreak'li iPhone'unuzun kilit ekranını değiştirmenin birkaç yolu.

Kilit ekranınıza uygulama kısayolları ekleyin

Atom Launcher ve JellyLock, kilit ekranınıza üzerine basılı tuttuğunuzda kısayollarınızı gösterecek bir düğme ekliyor. İkisinin arasındaki en önemli fark ise görünümleri.

Açılıp kapanan uygulama simgesi çubukları size göre değilse, kilit ekranınızdaki kamera işlevini değiştiren Grabby ve Axis'e göz atabilirsiniz.


Sistem ayarlarını açıp kapayın

Sistem ayarlarını açıp kapayın

iOS 7'yle gelecek en iyi özelliklerden bir tanesi de, uçak modu, Bluetooth ve Wi-Fi ayarlarını hızla açıp kapamaya izin veren kısayollar olacak. Ancak jailbreak'li iPhone sahipleri, benzer işlevleri uzun süredir kullanıyorlar.

Haberin Devamı

Kilit ekranınıza sistem ayarlarını değiştirmenizi sağlayacak kısayollar eklemek için BuddyLock'u kullanabilirsiniz. BuddyLock, kilit ekranınızı kişiselleştirmek için birçok seçenek sunuyor. Bu seçenekler arasında belirli ayarları kilit ekranına taşıyarak onları kilit ekranında açıp kapamak da var.

BuddyLock'un sunduğu seçenekler size yeterli gelmediyse, aradığınız uygulama kilit ekranınıza çok sayıda açma-kapama kısayolu eklemenize izin veren LockScreenToggles olabilir.

Hava durumu, takvim ve diğer bilgileri ekleyin

iOS 7'nin yeni görünümü hoşunuza gittiyse, size kilit ekranını yenilediği gibi ona birçok faydalı bilgiler ekleyen Ayra'yı öneriyoruz. Kilit ekranınızda mümkün olduğunca çok bilgi görmek istiyorsanız, LockInfo'yu denemelisiniz.

İsterseniz LockHTML 2'yi kullanarak hava durumu, durum uyarıları gibi çeşitli bilgileri kilit ekranınıza ekleyebilirsiniz.

Kilit ekranınıza takvim, hava durumu, Twitter beslemeleri gibi öğeleri eklemek için Peekly'yi de deneyebilirsiniz.

Resimlerle: iPhone 5S böyle olur mu?

Kaynak: CHIP Online