Türkiye (Son Dakika) 'Kim daha çok içki içti' cinayeti

'Kim daha çok içki içti' cinayeti

Paylaş
'Kim daha çok içki içti' cinayeti

Merter Metrobüs durağında işlenen cinayette akrabasını bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen M.K.(20), yakalandı.

Zanlının ilk ifadesinde akrabasıyla ‘kim daha çok içki içti’ tartışması yüzünden büyüyen kavgada, cinayet işlediğini söylediği öğrenildi. İddiaya göre, M.K., karısının amcası Adem Gülpınar ile dün gece bir müddet içki içti. Daha sonra kimin daha çok içki içtiği ile ilgili yaşanan tartışma üzerine Adem Gülpınar evden ayrılarak Merter metrobüs durağına geldi. Gülpınar’ı takip eden M.K. metrobüs durağı içinde yine tartışmaya devam etti.

Daha sonra bıçağını çıkaran Mehmet K. akrabasına saldırdı. Yaşanan bıçaklı kavga sonucunda Adem Gülpınar Merter Metrobüs durağında bıçaklanarak öldürüldü. Kavgaya karışan M.K. kaçmak isterken metrobüsün güvenlik görevlileri ve vatandaşlar tarafından yakalanarak polise teslim edildi.

Gülpınar, ambulansla İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılmak istenirken yolda hayatını kaybetti. Cinayet zanlısı Mehmet K. basın mensuplarının neden cinayet işledin sorusuna, "Size ne " karşılığını verdi. 3 ay sonra baba olmanın heyecanını yaşayacak olan M.K., polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Felat BOZARSLAN / İSTANBUL, (DHA)

Haberin Devamı