Alışveriş - Moda Kim Kardashian yeni markası Skims'i çıkardı
Paylaş
Kim Kardashian yeni markası Skims'i çıkardı

ABD'nin en ünlü reality şov yıldızı Kim Kardashian, bazı zamanlarda sütyen giymek yerine koli bantları ile göğüslerini sardığını itiraf etmişti. Kardashian, bu sırrını paraya çevirmeye karar verdi. Yeni bir iç giyim markasını piyasaya süren Kim Kardashian, göğüslerin dik durmasını sağlayan ve can yakmayan vücut bantlarını satışa sundu.

Kim Kardashian'ın cesur kıyafetler içinde ne kadar kusursuz göründüğünü hepimiz biliyoruz. Zaman zaman kusursuz görüntüsünün sırlarını paylaşan Kardashian'ın en sevdiği şey ise bu durumu paraya çevirmek. Kim Kardashian, daha önce sütyen giyemeyeceği zamanlarda, göğüslerinin dik durması için koli bantlarından faydalandığını itiraf etmişti. Ancak Kardashian, koli bantlarının canını çok yaktığını da dile getirmişti. Peki ne yaptı? Krizi fırsata çevirdi.

Haberin Devamı

Kim Kardashian, yeni bir iç giyim markası çıkardı. Kardashian, adını Skims koyduğu bu markada, göğüslerin dik ve dolgun durmasını sağlayan, can yakmayan bantlar üretti.

Kardashian, koli bandı kullandığı zamanlardan kalan fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

Her ten rengine göre bant

Her ten rengine özel vücut bantlarını 36 dolardan (207 TL), meme ucu bantlarını 12 dolardan (69 TL) satışa çıkardı.

Kim Kardashian'ın vücut bantlarının nasıl kullanılması gerektiğini ve hangi kıyafetlerle daha iyi duracağını da sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Kardashian, vücut bantlarının hem takılırken hem de çıkarılırken oldukça zararsız ve nazik olduğunu belirtti. Bantların nasıl takılacağını anlatan Kardashian, 'Boynun çok yakınına getirmeyin, çünkü kıyafetler tam omuzda bitiyor. İşin sırrı bandın asla görünmemesinde' dedi.

Haberin Devamı

Posta.com.tr