Spor 'Kimseye çekiç atmadım'

'Kimseye çekiç atmadım'

Paylaş
'Kimseye çekiç atmadım'

Altaylı Serhat Akın, Eyüpspor'la deplasmanda 0-0 berabere kaldıkları maçın ardından rakip futbolculara çekiçle saldırdığı iddialarını yalanladı

Bir dönem Fenerbahçe ve milli takım formalarını da giyen Serhat Akın, olayları şöyle anlattı: "Maçtan sonra kardeşime 7-8 kişi saldırdı. Ben müdahale etmek istediğimde etrafımı 30 kişi sardı. Can havliyle kendimi korurken Ali Cansun bana tekme attı. Ben kimseye çekiç atmadım. Polis havaya ateş açmasa, linç edilecektik. Ali Cansun twitter’da benim için, (karaktersiz, şerefsiz) yazmış, sonra da silmiş. Bu işten Ali Cansun resmen piyasa yaptı. Kendisi hakkında suç duyurusunda bulunacağım."

"ÇEKİÇ FOTOĞRAFI GERÇEĞİ YANSITMIYOR"
Eyüpspor’un resmi internet sitesinde elinde çekiç olduğunu gösteren fotoğrafların gerçeği yansıtmadığını iddia eden Serhat Akın, sözlerini şöyle sürdürdü: "Fotoğrafta kesinlikle yanılsama var. Çekiç tuttuğu söylenen el bana ait değil. Dikkatli bakılınca, bunu görmek mümkün. Olaylarda kardeşim Serkan’ın telefonu da resmen gaspedildi. Daha sonra bana, 'Kardeşinin telefonu bizde. Gelin alın' mesajı attılar. Bu durumu polise bildireceğimi söyleyince devreye Eyüpspor kaptanı Levent Kartop girdi ve özür diledi."

SERKAN AKIN:"YUMRUK ATTI"
Kavgada aldığı darbe nedeniyle gözünde kanama olduğunu belirten Serkan Akın ise şöyle konuştu: "Maçtan sonra dışarıda beklerken, Eyüpsporlu Eren Aydın’ın ağabeyi olduğunu söyleyen birisi üzerime yürüdü. Daha sonra babası olduğunu öğrendiğim bir kişi de bana tokat attı. Eyüpspor teknhik direktörü Murat Şahin bana yumruk atıp, üzerime çöktü. Bu olanların cezasız kalmamasını umuyorum."

BAŞKAN:"BİZE CEZA VERİLİRSE TEPKİMİZ AĞIR OLUR"
Altay Başkanı Ömer Hızlıok ise olayların çıkmasında, Eyüp İlçe Emniyeti’nin zaafiyeti olduğunu, Serhat Akın’ın idam sehpasına çıkarılmasına müsaade etmeyeceklerini vurgularken şöyle dedi: "Bir tweet'le futbolcumuz günah keçisi ilan edilemez. O tweeti atan Ali Cansun’u merak edenler kendisinin geçmişte çıkardığı olaylara bakınca, sabıkasının kabarık olduğunu görebilir. Çok büyük bir olay atlattık. O ortamda bende veya bir yöneticimizde silah olsa, kendimizi korumak için kullanmayı dahi düşünebilirdik. Ne yazık ki bu tür olaylar en çok İstanbul’da başımıza geliyor. Maçta 57 polis, 25 özel güvenlik görevlisinin yer aldığı kayıtlı, ancak hiçbirisi orada yoktu. Bu işten bize bir ceza verilmeye kalkarsa, tepkimiz ağır olur."

DHA

Haberin Devamı