Dünya Kırgızistan Cumhurbaşkanı'nın kızının fotoğrafı olay oldu

Kırgızistan Cumhurbaşkanı'nın kızının fotoğrafı olay oldu

Paylaş
Kırgızistan Cumhurbaşkanı'nın kızının fotoğrafı olay oldu

Kırgızistan Cumhurbaşkanı Atabevey'in küçük kızının iç çamaşırıyla çocuk emzirme fotoğrafları olay oldu

Aralık 2011 yılından beri ülkenin başında olan 60 yaşındaki Kırgıziztan Cumhurbaşkanı Atabevey'in en küçük kızı olan 20 yaşındaki kızı Aliya Shagieve, Instagram'da iç çamaşırı ile oğlunu emzirdiği fotoğrafı paylaştı.

Geçen eylül ayında evlenen Shagieve Mart ayında doğumuna bir kaç saat kalana kadar hamileliği hakkında herhangi bir yorumda bulunmamıştı. Instagram'da hamilelik fotoğrafını paylaştıktan kısa bir süre oğlu Tagir'i dünyaya getirmişti.


MUHAFAZAKARLARDAN TEPKİ TOPLADI


Hamileliği ve doğumdan sonra oğlunu emzirirken çektiği fotoğrafları paylaşması yüzde 75'i müslüman olan ülkenin muhafazakar kesiminden tepki topladı. Muhafazakar kesim, bir kadının çocuğunu emzirirken çekilmiş fotoğraflarını paylaşmasından rahatsız oldu.



Shagive ise kendisine yapılan eleştirilere şu şekilde karşılık verdi: Kaideler ve fikirler zamana bağlı olarak değişir. Bu yüzden bu şekilde tepki görmem anlamsızdır ve bir kaç jenerasyon sonra toplum bu tür değişiklikleri kabul etmek zorunda kalacak.

Cumhurbaşkanının kızı bu tür fotoğraflar çekmeye devam edeceğini söylerken bazı kesimler ise açık fotğraflar paylaşarak önce kocasına eşine ve kardeşine ihanet ettiğini söylediler.

Haberin Devamı