Dünya Kırık şişeyle hadım etti, öldürdü

Kırık şişeyle hadım etti, öldürdü

Paylaş
Kırık şişeyle hadım etti, öldürdü

New York'ta dünyaca ünlü bir otel, eşcinsel aşk cinayetine sahne oldu. Portekizli ünlü televizyon yıldızı hadım edilmiş ve öldürülmüş halde bulundu

Portekizli ünlü talk şov sunucusu, bir otel odasında hadım edilmiş ve döverek öldürülmüş olarak bulundu... 65 yaşındaki Carlos Castro'nun cuma akşamı New York'taki Times Meydanı'ndaki InterContinental Hotel'in odasında ölü olarak bulunmasının ardından ünlü sunucuya tatilde eşlik eden genç erkek model tutuklandı.

Polis olayın bir kıskançlık cinayeti olduğu ihtimali üzerinde duruyor. Castro, 20 yaşındaki model Renato Seabra ile New York'u geziyordu. İkilinin birkaç aydır birlikte oldukları belirtilirken, Castro'nun eski arkadaşı gazeteci Luis Pires çiftin kıskançlık nedeniyle sorunlar yaşadığını söyledi.

Haberin Devamı

Polis, ünlü sunucuda kafa travması tespit edildiğini ve testisinin kırık bir şarap şişesiyle kesilmiş olduğunu söyledi. Birkaç saat içinde tutuklanan Seabra bileklerindeki yaralar nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Televizyonda yayınlanan bir top model yarışmasının finalisti olan Seabra'nın olayın ardından intihara kalkışmış olabileceği belirtilirken, polis soruşturmanın sürdüğünü açıkladı.

MİLLİYET